Öncelikle sizi tanımak isteriz. Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?
Ankara doğumluyum, İstanbul’da yaşıyorum.

Çok memnun olduk. Hobileriniz ve sizi tanımlayacak özelliklerinizi de bilmek isteriz.

En büyük hobim şarkı söylemek, yürüyüş yapmak ve ev dekorasyonu ile uğraşmak büyük bir keyiftir benim için.

En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?
En büyük hayalim Harbiye Açık Hava’da konser vermek. Gelecek için müzikle ilgili projelerim var. Single albüm çıkarmayı düşünüyorum.

Herhangi bir kişinin en favori insanı mısın? Neden?
Beni takdir eden birçok insan var. Hırslıyımdır ve azmim ondandır herhalde.

Şu anda yaptığın işin dışında ne iş yapmak isterdin?
Şarkı söylemeseydim psikolog olmak isterdim. İnsanları anlamak onların sorunlarına çözüm bulmak isterdim.

Yalan söylemenin sence uygun olduğu durumlar nelerdir? Beyaz yalan söyler misin, ne söylersin?
Yalan söylemek tabi ki doğru değildir. Belki hasta bir insanın sağlığı için, üzülmemesi için beyaz yalan söylenebilir. Küçük beyaz yalanlar tabi oluyor. Bazen işim var, meşgulüm ya da yurt dışındayım gibi beyaz yalanlar söyleyebilirim.

Yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun ne var?
Her şey vakti zamanı gelince yaşanıyor. Çok şükür pişmanlığım yok.

Ulaşamadığın biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?
Madonna’yı tanımayı çok isterdim. Bütün hayatını bıkmadan, usanmadan günlerce haftalarca dinleyebilirdim.

Hiç kimsenin göremediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?
Son klibimde dikkat çeken taşlı elbiseyi kendim tasarladım ve diktim. Bu özelliğimi kimse bilmez ve buna inanmadıkları için dile getirmem.

Seni en çok ne kızdırıyor? Bu kızgınlıkla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan, neden?
Benim çok fazla kızdığım bir şey yoktur ama büyük yalanlara tahammül edeme asla.
Hangi markalar sinirlerini bozuyor? Neden?
40 bin dolar gibi rakamlara satılan çanta markalarına çok sinir oluyorum. İnsanlar egoları için bu çantaları alıyorlar ama boşuna harcadıkları o paralar ile ihtiyaç durumdaki kaç insanın karnı doyar, kaç insanın hastalığına ilaç olur, bunu düşünmüyorlar. Çok zengin birisi olsam ve her şeye gücüm yetse, 40 bin dolar gibi rakamlar ödeyerek çanta veya buna benzer eşyalar almam. Bu tür harcamaların günah olduğunu düşünüyorum, onca yardıma ihtiyaç duyan insan varken.

Hangi markalara tutkunsun?
Benim marka düşkünlüğüm yoktur ama hangi markanın ürünlerini beğeniyorsanız derseniz Alaxander MC Queen markasının ürünlerini beğeniyorum.

Yakın bir arkadaşın kanunsuz bir iş yapsa polisi arar mısın?
Yakın bir arkadaşımın kanunsuz yaptığı bir işte bir insan çok zarar görmüş veya ölmüşse hiç düşünmeden polise haber veririm. İnsanlık vazifemi yerine getiririm.

Bir film yapmaya karar versen adı ve konusu ne olurdu?
Türkiye’de fantastik bir film yapmak isterdim. Adını ve konusunu daha düşünmedim.
Burcunuz nedir? Tuttuğunuz takım. Sigara – Alkol kullanıyor musunuz? En sevdiğiniz renk? Ne tür müzik dinlersiniz? En sevdiğiniz şarkı ve nedeni nedir?
Akrep bucundayım ve Galatasaray’ı tutuyorum. Hayatımda hiç alkol ve sigara kullanmadım. Siyah renk en favori rengimdir. Hem sevdiğim hem de tarzım olduğu içim Türkçe Pop dinliyorum. Sezen Aksu şarkılarına bayılırım ve Son Bakış şarkısı en sevdiğim şarkıdır.

Özel hayatınızdan bahsedelim birazda. Hayatınızda biri ya da sevdiğiniz biri var mı? Şimdi ona ne söylemek istersiniz? Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider?
Hayır, hayatımda kimse yok. İnsan bazen yasadıklarından sonra uzun süre yalnız kalıp kafasını dinlemek istiyor. Öyle bir dönemdeyim. Benim tek askım işim. Sevgilim yok, sevdiğim için her şeyi göze alırım. Sevdiğim insanın benim için fedakarlık yaptığını görmek hoşuma giderdi.

Şu an ruhunun olmak istediği yer neresidir?
Su an ruhum sıcak bir ülke de olmak istiyor. Çünkü havalar çok soğuk.
İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?
Televizyon çok fazla izlemem ve takip ettiğim bir program yok.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan kimdir?
Hayatta en çok aileme değer veririm.
Hayvan besliyor musunuz?
Hayvan beslemiyorum.
Karşı cinste hoşlandığın tip?
Özellikle aradığım bir tip yok. Karşı cinsin boyuna, tipine bakmam. Benim için önemli olsan sevgidir ve sevdiğim birisinin hayatımda olmasını isterim.
Aşk her şeyi affeder mi sizce?
Aşk her şeyi affetmez. Affetti gibi görünse de içinde o yara kanar, durur.
Benzetildiğiniz biri var mı?
Beni tanıyan ve çevremdeki insanlar beni Ajda Pekkan’a benzetir. Bu benzetme benim çok hoşuma gider. Ajda Pekkan hayran olduğum birisi ve birazcık bile benziyorsam ne mutlu bana.
Albümünüz hayırlı olsun… 13 yıllık bir sahne deneyiminin ardından ilk albümünüz “YOL VER” ile hızlı bir giriş yaptınız. Neler hissediyorsunuz?
İnanılmaz heyecanlıyım tabi ki… Çok güzel tepkiler aldık dijital platformlardaki yükseliş beni çok mutlu etti. Tüm müzik kanallarında ve radyolarda çalması, taksiye bindiğimde kendi şarkımı dinlemek radyoda çok güzel ve tarif edilemez bir duygu benim için.
Peki, bize albümünüzün hikâyesini anlatır mısınız?
Ben 10 yıldır Kıbrıs’ta sahne alıyordum. Birikim yaptım ve İstanbul’da ev almaya karar verip yollara düştüm. Benim çok eski bir menajer arkadaşımla sohbet ederken ertelemiş olduğum albüm hayalimden ona bahsettim. O anda yaşadığım duygular, 6. hissim ve içimden bir ses, bu parayla ev hayalini değil albüm hayalini gerçekleştirmelisin dedi. Hemen ertesi gün Suat Sakarya’nın stüdyosuna gittik ve “Yol Ver” şarkısını dinledik. Beni inanılmaz heyecanlandırdı bu şarkı ve ‘Evet’ dedik. Şarkımızı bulduk ve albümü oluşturmaya başladık. Bir sene süren çalışmanın ardından Seyhan Müzik etiketiyle albümümüz müzik marketlerde yer aldı.
Neden albüm hayalinizi 13 sene ertelediniz peki?
2005 yılında bir albüm girişimimiz olmuştu. Fakat yapımcının hazırlamış olduğu ağır şartlardan oluşan sözleşmeyi imzalamak istemedim ve vazgeçtim. ‘Bir gün kendim yapacağım’ diye hırs yaptım ve sonunda oldu. Allah, albümümü kendimin yapacağı maddi gücü bana verdi ve albümü yaptım. Allah’a çok şükürler olsun.
Birazda albümün adını taşıyan ‘YOL VER’den bahsedelim…
‘YOL VER’ bir Ersay Üner şarkısı. Çok dinamik hareketli ve herkesi dinlediği an heyecanlandıran bir şarkı. Suat Sakarya ve Gürsel Çelik’in yaptığı İki farklı aranje ve bir remixi var albümde.
Başka hangi isimlerle çalıştınız albümde?
Hakkı Yalçın, Ceyhun Çelikten şarkısı var “Maalesef” Zeyno şarkısı var “Aşk Ertesi” ve “Ağla” Derya Bedavacı “Yıllanmış Eşya” ve “Sezen Aksu” cover’ı  “Onu Alma Beni Al”.
Çok güzel rengarenk ve cıvıl cıvıl bir klip çekmişsiniz. Kostümler çok dikkat çekici birazda klipten bahsedelim.
Klibimiz Tamer Aydoğdu tarafından Midas Stüdyoları’nda çekildi. Gencer Savaş bandosu ve 4 dansçı eşlik etti. Çekimler yaklaşık 14 saat sürdü. Kıyafetleri stil danışmanı ‘By Coşar’ tasarladı. Herkes tarafından beğenildi ve bu beni çok mutlu etti.
Klipte kafanızda geyik boynuzu görüyoruz bunun bir anlamı var mı?
Bu şarkıda aldatılan bir kadın hikayesi anlatmış Sezen Aksu. Bizde geyik boynuzu kullandık bu yüzden.
Peki müzik dışında neler yapıyorsunuz? Biraz bahseder misiniz?
Her gün en az bir saat yürüyorum ve plates yapıyorum. Her fırsatta yeni şarkı arıyorum birde. Instagram, Twitter ve Facebook vazgeçilmezlerim.
Müzik dünyası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Artık insanlar iyiyi kötüyü ayırt edip herkesi hak ettiği yere oturtuyor. Ve aynı isimleri görmekten artık herkes çok sıkıldı. Neredeyse genç popçu yok gibi. En genci 40- 45 yaşında. Neyse ki yeni bir jenerasyon geldi müzik piyasasına. Dijital platformlarda yükselende yerini buluyor artık.
ROPORTAJ:NALAN ERSOY

 KLİP : 

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dirlik Düzenlik (2022) Vay Anam Vay: Babasının Oğlu - Big Mommas: Like Father, Like Son (2011) Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın - Ploey: You Never Fly Alone (2018) Yedinci Hayat - What Happened to Monday (2017) Periler Ülkesi - Bayala (2022) Dokuzuncu Hayat - The 9th Life of Louis Drax (2017)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment