ÇAĞAN IRMAK VE DEMET AKBAĞ’DAN BEYAZ SHOW’DA CANLI PERFORMANS!

Beyazıt Öztürk,  18 Aralık Cuma günü başarılı yönetmen Çağan Irmak ve usta oyuncu Demet Akbağ’ı programında ağırladı! Eğlenceli geçen programda, Demet Akbağ’ı ilk kez Çağan Irmak ile buluşturan ‘Nadide Hayat’ filmi konuşuldu. Kahkahalar eşliğinde geçen geceye birçok sürpriz de damga vurdu! Hem Çağan Irmak hem Demet Akbağ canlı yayında şarkı söyledi!

 DEMET AKBAĞ STÜDYODAKİ SEYİRCİYE ÇİKOLATA YAĞDIRDI!

Demet Akbağ programa gelirken eli boş gelmedi! Hediyesini esprili bir dille sunan Akbağ: “Yıllarca senin bize verdiğin madalyaları bozdurdum ve böyle bir hediye getirmeye karar verdim” dedi. Usta oyuncu ve Beyazıt Öztürk, Akbağ’ın yaptırdığı altın para şeklindeki çikolataları seyircilere dağıttı.

“KENDİNİ İYİ HİSSETTİREN BİR FİLM”

Beyazıt Öztürk (18 Aralık Cuma) vizyona giren ‘Nadide Hayat’ filmi için şu cümleleri kurdu: “Nadide Hayat annelerden özür dileyen bir film. Anneleri bizim biraz hor görmemizle, annelerimize bazı şeyleri yakıştıramamamızla ilgili. Biraz o sıkıntıları anlatan bir film. Annelerin ve evlatlarının mutlaka gidip izlemesi lazım”. Ardından Çağan Irmak “Anneyi, çağdaş İstanbullu bir kent kadını olarak ele aldık. Bakın biz bunu anlatıyoruz ama bunun diğer kesimlerde daha da ağırları var. Kendini iyi hissettiren bir film” dedi.

DEMET AKBAĞ’DAN BEYAZ’A HODRİ MEYDAN!

Beyazıt Öztürk’ün geçen hafta başlattığı ‘Göz Göze’ bölümünün bu haftaki konuğu, programın diğer konuğu Öykü Serter’di. Bu bölüm yayınlanınca Demet Akbağ, Beyazıt Öztürk’e  “Benimle neden yapmadın? Haydi cesaretin varsa canlı yapalım!” diye meydan okudu.

Beyazıt Öztürk de Akbağ’a ilk olarak estetiği olup olmadığını sordu. Akbağ, filmin galasına estetik yaptırdıktan kısa bir süre sonra katıldığını, bunu hiç saklamadığını söyledi. “Çekik gözlerimle Japon sinemasına da selam çaktım” dedi.

Beyazıt Öztürk “Sen neden hep kadın komedyen ödülü alıyorsun?” diye sorunca da “Ben başka filmlerde de oynuyorum. Sanırım sen, uzun gelir sıkılırım diye ‘Kış Uykusu’na gitmedin. Ya da algılayamazsın diye. Çünkü genellikle Beyaz Show’da kadın peruklarını ters takarak komik olmaya çalışıyorsun ya, mizah anlayışın da bir değişik” yanıtını aldı. Finalde seyirciyi kahkahadan kıran soru ve cevap geldi! Beyazıt Öztürk programda neyi sevmediğini sorunca, Akbağ “Seni” diye yanıtladı!

 ÇAĞAN IRMAK İLK KEZ CANLI YAYINDA ŞARKI SÖYLEDİ!

Demet Akbağ’ın, programın diğer konukları Buray ve Simge ile hem şarkılar söyleyip hem dansettiği programda, Çağan Irmak da mikrofonu eline aldı! “Aslında müziği sinemadan daha çok seviyorum” diyen Çağan Irmak, ‘Nadide Hayat’ filmi için seslendirdiği şarkıyı bir de Beyaz Show’da canlı canlı seslendirdi! Başarılı yönetmenin şarkısı, stüdyoda alkışlar eşliğinde dinlendi. Güzel performansının ardından Irmak “Lisede arkadaşlarımızla bir grubumuz vardı, o günlere gittim. Herkes şarkı söylemeli, çok güzel bir terapi” dedi.

 OĞLU ALİ ÇİKA’DAN DEMET AKBAĞ’A SÜRPRİZ!

Beyaz Show ekibinin hazırladığı Serdar Cebe’nin sunduğu ‘Ana Haber’ ise stüdyoyu gülmekten kırdı geçirdi. Hazırlanan skeçte Demet Akbağ oğlu Ali Çika’yı da görünce adeta şok oldu! Eğlenceli skeç Ali Çika’nın “Anne Çağan Irmak’a söylesene beni de filmlerinde oynatsın. Beraber ‘Anam ve Oğlum’ çekeriz” cümleleriyle final yaptı.

 “BU FİLMİN FRAGMANI BİLE HEYECANLANDIRIYOR”

Beyazıt Öztürk, adeta övgüler yağdırdığı Çağan Irmak’a “Fragmanı bile heyecanlandırıyor bu filmin. Duygunu ölçülü kullanman, gözümüze sokmaman çok güzel. Sende bir ölçü var. Ellerine sağlık” dedi. Başarılı yönetmen de şu cümleler ile cevap verdi: “Ağlatmak için uğraşmadığımızdan. Seyirci yalan söylediğinizi farkediyor. Ne güldürmeye ne de ağlatmaya uğraşmamak gerekiyor”

DEMET AKBAĞ’DAN SEYİRCİYLE SELFIE!

Demet Akbağ, her anı kahkaha ve eğlence ile geçen bu güzel programı bir de seyirciyle selfie çekerek taçlandırdı!
Gecenin diğer konuklarıysa Buray, Öykü Serter ve Simge idi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Paris Hatıraları - Paris Memories (2023) Dom Hemingway (2014) Zamanda Tutsak - Old (2021) Kaldırım Serçesi - La Vie en Rose (2021) Power Rangers (2017) Orman (2022)

Leave a comment