DELİ AYTEN  EFSANESİ BELGESEL OLDU
BU BELGESEL ÇOK KONUŞULACAK

Geçtiğimiz gün Bursa Büyükşehir Belediyesi Karagöz sinema atölyesi ve (BKSD) Bursa Kültür Sanat Derneği  işbirliği ile çekilen Bursa’nın efsanelerinden biri olan “DELİ AYTEN” Belgeselinin çekimleri tamamlandı.

Arda MAT, Özlem MAT, Burak KAYA,Tuğba YAMAN, Selin Nur KULBEY, Sadri DAĞGEÇER, Zeynep YILMAZ ve Mehmet VANLIOĞLU’nun yanı sıra bir birinden başarılı bir çok tiyatro oyuncusununda yer aldığı “DELİ AYTEN” Belgeselinde Oyuncular başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.

Oyuncuların sergiledikleri olağanüstü oyunculuk,yönetmeninde yüzünü güldürken, her bir oyuncu sahnesi başladığında kamera önünde adeta devleşerek hep birlikte ekip ruhuyla çok güzel bir başarıya birlikte imza attılar. Oyuncular kadar Teknik ekip ve hikayesiyle de oldukça dikkat çeken Belgeselin Genel koordinatörlüğünü Osman Yiğitoğlu,Yönetmenliğini Kadir Özübek yapımcılığını ise Arda Mat üstleniyor.

Daha önce (BKSD) Bursa Kültür Sanat Derneği tarafından tiyatro oyunu olarak sahnelenen ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan “DELİ AYTEN” Belgesel olarakta aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.

Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren Belgeselin Başrol oyuncusu Arda MAT konu ile ilgili ” Bu Belgesel yaklaşık 6 yıldır üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Daha önce bunun tiyatro oyununu yapmıştık. Şimdi de bunun Belgeselini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda bizi yanlız  bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kirpi Sonic 2 - Sonic the Hedgehog 2 (2022) İKİ (2017) Doraemon - Stand by Me Doraemon (2015) Paris’te Gece Yarısı - Midnight in Paris (2011) Palyaço - Clown Motel (2019) Konuşan Hayvanlar (2019)

Leave a comment