DEĞİRMENLER VADİSİ TÜRK PEDAGOJİ DERNEĞİ’NİN TAVSİYE ETTİĞİ 10 KİTAP ARASINDA!
ABM YAYINEVİ’NDEN DEĞİRMENLER VADİSİ: HAYALLERİNDEN ASLA VAZGEÇME!

Arzuladığın her şey gerçekleşseydi hayal kurma hissi bu kadar güzel olabilir miydi? Ya da hayal kurmaktan vazgeçebilir miydin? abm Yayınevi’nin Değirmenler Vadisi isimli kitabında vadiye bir gün her şeyi en iyi yapan makineler geliyor ve vadi halkı zamanla hayal kurmayı bırakıyor. Ancak köyün terzisi küçük Anna’nın hayalleri, vadinin derinliklerinde gerçekleşmeyi bekliyor. Türk Pedagoji Derneği’nin tavsiye ettiği 10 kitap arasında yer alan Değirmenler Vadisi, 6. baskısı ve yenilenen boyutuyla okurlarını bekliyor.

Hayal kurmak, hayallerinin peşinden koşmak, hayallerinin gerçekleşeceğini umarak yaşamak ve hayallerine bir gün ulaşarak yaşayacağın mutluluk tarifsiz bir histir. Arzuladığın her şeye hiç çaba harcamadan ulaşabilseydin bu mutluluğu yaşayabilir miydin? Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmeyi hedefleyen abm Yayınevi tarafından 6. baskısı ve yenilenen boyutuyla yayımlanan ve Türk Pedagoji Derneği’nin çocuklara tavsiye ettiği 10 kitap arasında yer alan Değirmenler Vadisi’nde, zamanla hayal kurmayı bırakan vadi halkı ve hayallerinin peşinden koşan terzi Anna anlatılıyor.

Değirmenler Vadisi’nde birbirine benzeyen erkekler, kadınlar ve çocuklar yaşıyormuş. Bir gün her şeyi en iyi yapan makineler gelmiş. Bu her şeyi en iyi yapan makineler sayesinde her şey kusursuzmuş. Kusursuz bir an yaşamak, kusursuz bir tatlı yemek ya da kusursuz bir arkadaş edinmek için bir düğmeye basmak yeterliymiş. Peki o zaman kayan yıldızlar hangi dilekleri gerçekleştirecekti? Böylece Değirmenler Vadisi halkı zamanla hayal kurmayı bırakmış. Yine de orada bir yerlerde Değirmenler Vadisi’nin derinlerinde, gerçekleşmeyi bekleyen hayaller saklıymış. Bunlardan biri de köyün terzisi küçük Anna’nın hayalleriymiş.

Kitap Adı: Değirmenler Vadisi
Yazar Adı: Noelia Blanco
Resimleyen: Valeria Docampo
Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar
Sayfa Sayısı: 40
Ebat: 22 cm x 22 cm
Etiket Fiyatı: 22,90 TL
Yayınevi: abm Yayınevi

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Davud ve Calût: İnanç Savaşı - David vs. Goliath: Battle of Faith (2017) Heidi (2016) Ambulans - Ambulance (2022) Büyükler - Grown Ups (2010) Cesur Balık 2 - Reef 2: High Tide (2013) Bordo Bereliler 2: Afrin (2018)