DAVID O. RUSSELL’IN 1970’LERDE GEÇEN YENİ FİLMİNİN SETİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Başrolünde Jennifer Lawrence, Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams ve Jeremy Renner’ın yer aldığı film tehlikeli bölgelerde geçen inanılmaz komik ve gerçek bir operasyonun hikayesi.

American Bullshit ve Abscam Project isimleriyle anılan filmin çekimleri Boston’da gerçekleşiyor. Bradley Cooper in komik perması, Amy Adams’ın kabarık kıvırcık saçları, Jennifer Lawrence’ın heybetli kürkü setten ilk dikkat çeken görüntüler. Henüz sette görünmese
de Robert De Niro da filmde yer aldığını açıklandı. Film, ülkemizde 2013 sonunda ABD ile aynı anda gösterime girecek.

“Dolandırıcı Melvin Weinberg (Christian Bale) FBI ajanı Jimmy Boyle (Bradley Cooper) tarafından yakalanınca onlar için muhbirlik yapmayı kabul eder. Melvin ve FBI departmanını yöneten beyinler başka dolandırıcıları yakalamak için  birlikte Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City’de düzenlenecek yüksek profili kumarbazların katılacağı zekice bir oyun kurarlar. Bu oyunu kurarken yalanlar artar ve işe daha fazla suçlu dahil olamaya başladıkça Melvin kime güveneceğini bilemez hale gelir ve en kötüsü  FBI Melvin tarafından oyuna getirildiğini düşünmeye başlar.”

YAKINDA SİNEMALARDA

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lanetli Kız - Dictado - Childish Games (2012) Uzay Kuvvetleri 2911 (2014) Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go (2011) Kingsman: Gizli Servis - Kingsman: The Secret Service (2015) Demir Kadın: Neslican (2023) Bırak Artık Şu Yalanlarını - Lie with Me (2023)

Leave a comment