DANNY COLLINS

SİNOPSİS
Yazar ve yönetmen Dan Fogelman’ın “Danny Collins” filmi, yaşı ilerlemekte olan bir rock yıldızının, hayatını değiştiren bir mektup alması ve hayatının nasıl olabileceğini öğrenmeye karar vermesinin ilham verici ve beklenmedik hikâyesini anlatıyor. Hâlâ en parlak dönemine ait hitlerinin sefasını süren şarkıcı Danny Collins (Al Pacino) görünürde her şeye sahiptir: Para, şöhret, yeni bir nişanlı ve kendisine tapan hayranlarının doldurduğu konser alanları. Fakat yıllarca yorucu bir hayat sürmesi, başarısız ilişkiler ve her gece aynı şarkıları seslendirmek, zamanın çılgın rock’çısında olumsuz etkilerini göstermeye başlamıştır. Bu yüzden uzun zamandır kendisiyle olan menajeri (Christopher Plummer) kendisine 40 yıl önce John Lennon tarafından yazılan ve Danny’nin eline asla ulaşmayan mektubu ona verdiğinde, Danny geç de olsa idolünün tavsiyesine uyup kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Biletleri çoktan tükenmiş turnesini iptal eder ve New Jersey’nin küçük bir kasabasında bir otele yerleşerek, müziğe olan sevgisini ve yıldızlık yolunda ihmal ettiği ailesini yeniden keşfetmeye çalışır. Gerçek bir hikâyeden esinlenen Danny Collins, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip ve filmin müzikleri arasında John Lennon’un klasikleşmiş dokuz şarkısının yanı sıra Ryan Adams, Don Was, Carian Gribbin ve Greg Agar’ın özgün müzikleri yer alıyor.

Yönetmen: Dan Fogelman
Yapımcılar: Jessie Nelson, Nimitt Mankad
Türü: Komedi
Oyuncular: Al Pacino, Annette Bening, Bobby Cannavale, Jennifer Garner, Christopher Plummer
Yapım Yılı: 2015
Vizyon Tarihi: 27 03 2015

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lanetli Anahtar: Cinlerin Gazabı (2016) Cano (2018) Larry Crowne (2011) Kardeşim Benim (2016) Çılgın Kalp - Crazy Heart (2010) Cyrano (2022)

Leave a comment