İDİL İLKİN’İN
“CRYSTAGRAM” SERGİSİNDE
SON HAFTA!

Dijital resimler, ışıklı kutular ve pullar üzerinden gün ışığının çeşitli şekillerde yorumlandığı “Crystagram” sergisinde son hafta! Galerist sanatçılarından İdil İlkin’in, Kuzey ülkelerinde çektiği fotoğraflar üzerine yaptığı çalışmalardan oluşan “Crystagram” sergisi; 2 Nisan’a kadar Galerist’te sanatseverlerin ziyaretine açık.

İdil İlkin, “Crystagram” başlıklı üçüncü kişisel sergisinde, ışığı kıran yapılar üzerine düşünüyor. Dijital resimlerinde fotoğraf ve resim sanatını ustalıkla birleştiren sanatçı, aynı zamanda kendi tasarladığı özel ışıklı kutular ve PTT tarafından sergi için özel olarak basılan resmi posta pullarından oluşan işlerine de yer veriyor.

“Crystagram” sergisinde, buzulların erimesini ve gazlardan yanan karların iklimlere karışmasını işleyen sanatçı, eserleriyle sanatseverleri olası iklim değişiklileri üzerine düşünmeye davet ediyor.

İdil İlkin’in “Crystagram” adlı sergisi 2 Nisan 2016 tarihine kadar Galerist’te ziyaret edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aybüke; Öğretmen Oldum Ben! (2023) Amelia (2010) Acı (2009) Efsunlu: Kabirden Gelen (2019) Büyük Umutlar - Great Expectations (2013) Suikastçı - The Assassin (2016)

Leave a comment