25 Mart’ta Vizyona giren Leblebi Tozu filmi ekibi, geçtiğimiz gün gerçekleşen gala ile Çorumlu sinemaseverlerle buluştu.Çorumdaki film galası ilk defa yapıldığı içinde ayrıca sinemaseverlerin yoğun ilgisi  ile karşılaştılar.

Merakla beklenen filmin Çorum MB Sinemalarında gerçekleşen galasına protokolünde  yoğun ilgisi vardı.Filmi Seyircilerle birlikte izleyen Leblebi Tozu ekibine gösterim öncesi sinema salonunu hınca hınç dolduran sinemaseverlerin sevgi seliyle karşılaştı.

Çorumlu olmadığı halde kendisinin de Çorumlular kadar heyecanlı olduğunu dile getiren yönetmen Hakan Eser, “ Çorum’a ve Çorum’un tanıtımına bir katkımız olabildiyse ne mutlu bize. Ailece izlenecek, tertemiz, küfürsüz bir komedi yaptık.” dedi.

Gala öncesi Çorum sokaklarında dolaşan ve sevenleriyle eğlenceli dakikalar geçiren filmin başrol oyuncusu Metin Yıldız ise, Anadolu’da film çekmenin, hem Anadolu halkı hem de kendileri için çok önemli ve özel olduğunu belirtti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bahar İsyancıdır (2013) Gişe Memuru (2011) ADI AŞK (2018) Kocamı Kim Öldürür (2023) Atçalı Kel Mehmet (2017) Kung Fu Panda 3 (2016)

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment