Marcus Nispel’in yönettiği başrolünde Jason Momoa’nın oynadığı ‘Conan The Barbarian’ filmi 21 Ekim 2011 Cuma günü 3D ve 2D seçenekleriyle vizyona giriyor.
Filmin özeti: Conan (Jason Mamoa) babasının ölümünden ve köyü Cimmerian’ın katledilmesinden sorumlu olan savaş lordunu bulmak ve onu öldürmek için yolculuğa çıkarken bu savaş lordu Khalar Zym (Stephan Lang) da yeniden dirilişin anahtarı olan Tamara (Rachel Nichols) isimli bir kadını bulmak için yolculuğa çıkmıştır. Conan, Tamara’yı kaçırıp onu yem olarak kullanmaya
başlayınca peşine bir ordu düşer.Bu süreçte yaratıklarla da savaşmak zorunda kalan Conan, kendini büyü ve kurban etme ritüellerinin ortasında bulur.

Conan The Barbarian
Efsanevi barbar geri dönüyor… Yaklaşık 80 yıldır dev ekranda, televizyonda ve çeşitli oyunlarda gördüğümüz Conan şimdi sinemada 3D olarak tekrar hayat buluyor.
Conan (Jason Mamoa) babasının ölümünden ve köyü Cimmerian’ın katledilmesinden sorumlu olan savaş lordunu bulmak ve onu öldürmek için yolculuğa çıkarken bu savaş lordu Khalar Zym (Stephan Lang) da yeniden dirilişin anahtarı olan Tamara (Rachel Nichols) isimli bir kadını bulmak için yolculuğa çıkmıştır.

Conan, Tamara’yı kaçırıp onu yem olarak kullanmaya başlayınca peşine bir ordu düşer. Bu süreçte yaratıklarla da savaşmak zorunda kalan Conan, kendini büyü ve kurban etme ritüellerinin ortasında bulur.

OYUNCU KADROSU
KARAKTER

Jason Momoa        Conan
Rachel Nichols       Tamara
Stephen Lang          Khalar Zym
Rose McGowan        Marique
Saïd Taghmaoui        Ela-Shan
ve
Ron Perlman        Corin

Leo Howard        Young Conan
Steve O’Donnell        Lucius
Raad Rawi        Fassir – High Priest
Nonso Anozie        Artus
Bob Sapp        Ukafa
Milton Welsh        Remo

Yönetmen    Marcus Nispel
Senaryo        Thomas Dean Donnelly
& Joshua Oppenheimer
and Sean Hood
Yapımcılar        Fredrik Malmberg
Boaz Davidson
George Furla
Danny Lerner
John Baldecchi
Les Weldon
Joe Gatta
Henry Winterstern
Uygulayıcı Yapımcılar        Frederick Fierst
Avi Lerner
Danny Dimbort
Trevor Short
Eda Kowan
John Sacchi
Michael Paseornek
Jason Constantine

Süre: 112 dakika

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
 Tepenin Ardı (2012) Diana (2013) Deepwater Horizon: Büyük Felaket - Deepwater Horizon (2016) Dört Köşe (2017) Denizin Ortasında - In the Heart of Sea (2015) Sevimli Ejderha Kokonat - Der Kleine Drache Kokosnuss – Coconut: The Little Dragon (2015)

Leave a comment