“Kalplerinizi ısıtacak olağanüstü bir baba-kız hikayesi”

SİNOPSİS: Valentine (Eugenio Derbez) ve kızı arasındaki sıradışı hikaye, Valentine’in bir gün kapısının çalmaşıyla başlar. O güne kadar kızı olduğunu bilmeyen çapkın adam, karşısında eski sevgilisini görür. Bebeği bırakıp giden genç kadın Valentine’nin hayatını tamamen değiştirecektir. Tüm alışkanlıkları, yaşam şekli artık küçük bir kızın büyütülmesi ve onun mutlu olması için değişen çapkın genç adam müthiş bir serüveni sürprizlerle dolu bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

PRODÜKSİYON NOTLARI
Meksika Acapulco’da çekilen film, ünlü oyuncu Eugenio Derbez’in yönetmenliğini yaptığı ilk uzun metrajlı filmi. Ünlü yapımcı Monica Lozano’nun ekibine katılan Derbez’e filmde Loreto Peralta, Jessica Lindsay, Daniel Raymont eşlik ediyor. Sanat yönetmenliğinde ise daha önce Robin Hood, Blood Diamond, Wrath of Titans gibi önemli yapımlardan hatırlayacağınız Jordan Crock var. Müzik tasarımında ise BAFTA, GOYA, ARIEL ödüllü Martin Hernandez var. Amores Perros, Babel gibi filmlerde görev almıştı.
Yönetmen: EUGENIO DERBEZ
Yapımcılar: MÓNICA LOZANO EUGENIO DERBEZ
Türü: Komedi, Dram
Oyuncular
EUGENIO DERBEZ
JESSICA LINDSEY
LORETO PERALTA
DANIEL RAYMONT
Yapım Yılı / Süre: 2013 / 115 dk.
İthalat / Dağıtım: Pinema

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ajan Kedi - Marnie's World (2022) Goethe’nin İlk Aşkı - Young Goethe in Love (2011) Garez - The Grudge (2020) Gecenin Kanunu - Live by Night (2017) Cumali Ceber 666 (2022) Kasırgada Vurgun - The Hurricane Heist (2018)

Leave a comment