COCO BEFORE CHANEL
Audrey Tautou’yla hayat bulan,moda dünyasının fenomeni Gabrielle “Coco” Chanel’in gerçek yaşam hikayesi: Coco before Chanel

Yetimhanede başlayıp, kabare şarkıcılığına uzanan daha sonra da dünyanın en önemli modacısı olma yolunda ilerleyen, masal gibi bir hayat.

Gerçek adı Gabriella Chanel olan Coco Chanel’in Paris’e taşınmadan ve ünlü olmadan önceki yaşamından kesitleri sergileniyor.
Yönetmen
:  Anne Fontaine
Oyuncular:  Audrey Tautou, Benoit Poelvoorde, Alessandro Nivola, Marie Gillain, Emmanuelle Devos
wwws.warnerbros.fr/cocoavantchanel/

Usta yönetmen Almodovar ve güzel oyuncusu Penelope Cruz’dan: Broken Embraces

Karanlıkta yazan, yaşayan ve seven bir adam. Bundan 14 yıl önce Lanzarote adasında geçirdiği korkunç trafik kazasında sadece görme yeteneğini değil, Lena’yı, yani hayatının kadınını da kaybetmiştir. O günden sonra kendi adını bir daha kullanmaz ve senaryo yazarken kullandığı takma adı Harry Caine ismiyle hikayeler yazmaya devam eder.
Yönetmen:  Pedro Almodov
Oyuncular:  Penelope Cruz, Lluis Homar,Blanca Portillo,Jose Luis Gomez

http://www.losabrazosrotos.com/

“American Beauty” ve “Revolutionary Road” filmlerinin yönetmeni

Sam Mendes’ten bir komedi: Away We Go

Film ilk çocuklarını bekleyen ve mevcut yaşam koşullarından  memnun olmayan genç çift Burt ve Verona’nın yerleşip, kuracakları ailenin köklerini salabilecekleri ve çocuklarını büyütebilecekleri en ideal yeri aramak için Amerika’yı dolaşmalarını anlatıyor. Çiftin yol boyunca yaşadıkları aksilikler ve aradıkları ‘ev’i bulmaları için onlara yardım etmeye çalışan enteresan akrabalar ve eski arkadaşlar da serüvenlerine renk katıyor.
Yönetmen: Sam Men
Oyuncular:  John Krasinski, Maya Rudolph
www.filminfocus.com/focusfeatures/film/away_we_go/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kıyamet Günü - The Impossible (2012) Yaşar Kemal Efsanesi (2018) Gökdelen - Skyscraper (2018) Canavarlar Firarda - Goosebumps (2015) Düşeş: Mafya Sızıntısı (2023) Ölümcül Makineler - Mortal Engines (2018)

Leave a comment