Thomas Hardy’nin ölümsüz eseri “Çılgın Kalabalıktan Uzak – Far From The Madding Crowd” sonunda film oluyor!

Çekimleri Dorset, Oxfordshire, Buckinghamshire ve Londra’da tamamlanacak olan ÇILGIN KALABALIKTAN UZAK – FAR FROM THE MADDING CROWD filminden ilk kareler yayınlandı.

Yönetmenliğini The Hunt (Onur Savaşı) ve The Celebration filmlerinin de yönetmeni olan Thomas Vinterberg’in yaptığı, başrollerinde Carey Mulligan (The Great Gatsby, Drive), Matthias Schoenaerts (Rust and Bone, Bullhead), Michael Sheen (Midnight in Paris, Frost/Nixon) ve Tom Sturridge’in (On the Road, Pirate Radio) yer aldığı filmde, güzel, özgür ve güçlü kadın Bathseba Everdene’in birbirine taban tabana zıt üç farklı adamla yaşadığı aşklar anlatılıyor. Çoban Gabriel Oak, çok yakışıklı ve umursamaz Frank Troy ve başarılı, müzmin bekar William. Bu zamansız hikayede Bathsheba’nın aşkının tutkusunu sonuna kadar hissedeceğiz. Çılgın Kalabalıktan Uzak filminde, bir insanın zorlukları en fazla ne kadar kaldırabileceğinin de güzel bir örneğini göreceğiz. Senaryosu, ülkemizde de çok satan bir roman olan One Day’in (Bir Gün) yazarı  ve daha sonra aynı kitabın sinema adaptasyonunun da senaristliğini yapan ünlü yazar David Nicholls’a ait olan ÇILGIN KALABALIKTAN UZAK, Fox Searchlight Pictures yapımcılığında önümüzdeki yıl vizyonda olacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
ZİR-İ CİN (2022) Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir - The Big Trip 2: Special Delivery (2023) Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Treni (2021) Hüddam 2 (2019) Maşa ile Koca Ayı 4 - Masha And The Bear: Masha's Songs (2021)

Leave a comment