Çiğdem Tunç, sinemaya yıllar sonra muzur komedi “Vay Başıma Gelenler 2,5” ile geri dönüyor! “Vay Başıma Gelenler 2,5”da izleyicileri evin asıl sahibi, cadı kılıklı üvey anne Peri olarak karşılayacak olan Çiğdem Tunç; saç, makyaj ve kostümüyle bambaşka birine dönüştü!

Türk sinemasının değerli ve sevilen oyuncularından Çiğdem Tunç, “Vay Başıma Gelenler 2,5” filminde “Peri” karakteriyle şaşırtmaya hazırlanıyor. Biraz garip, biraz karanlık, çokça gizemli, baş döndürücü ve büyüleyici bir kadın olan Peri karakterini canlandıran Tunç; karakterini “Çok uç ve eğlenceli” olarak anlatıyor.

Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan, başrollerinden birini Hüsnü Şenlendirici’nin paylaştığı “Vay Başıma Gelenler”in seri filmi “Vay Başıma Gelenler 2.5”un çekimleri devam ediyor. Bambaşka hikayesi ve sürpriz oyuncu kadrosuyla daha da renkli, daha da komik olan filmde; Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu, Dilek Serbest, Esra Sönmezer, Volkan Keskin, Mustafa Şen ve Çiğdem Tunç rol alıyor. İki kader ortağının heyecan ve kahkaha dolu maceralarının anlatıldığı muzur filmin çekimleri de bol kahkahalı geçiyor.

Erotik göndermeleriyle dikkat çeken film, senarist ve yönetmenin kadın olmasının avantajıyla, toplum değerlerine ters düşmeden erotizmi tam tadında kullanıyor. Ve ortaya kadın eli değmiş yüksek bir komedi çıkıyor. Bu özelliğiyle Türk sinemasında bir ilk olan ve benzeri olmayan “Vay Başıma Gelenler 2.5” filmi; beyazperdede seyircisini güldürme konusunda oldukça iddialı. İlk filmde olduğu gibi yönetmenliğini ve senaristliğini Semra Dündar’ın üstlendiği Kült Film yapımı seri film “Vay Başıma Gelenler 2,5”; sahne adı Kerim Fenasi, asıl adı Kerim Yüksek olan (Yıldırım Memişoğlu) Beyoğlu’nun arka sokaklarında yaşayan, karın tokluğuna kırmızı noktalı filmler çekerek yaşamını sürdüren erotik star ile can dostu Basit’in (Bülent Çolak) heyecan ve kahkaha dolu maceralarını anlatıyor.

Chantier Film’in dağıtımcılığını üstlendiği “Vay Başıma Gelenler 2,5”; kahkaha garantisiyle sonbaharda beyazperdeye çıkmaya hazırlanıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Entourage (2015) Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu - Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) Karanlıktakiler (2009) Okul Tıraşı (2022) Düşmanı Korurken - Safe House (2012) Yeni Yıl Tehlikede - Santa & Cie – Christmas & Co (2017)

Leave a comment