OLAĞANÜSTÜ BİR DİZİNİN İLK KİTABI,
CHRONOS DOSYALARI-1: ZAMAN SIÇRAMASI!

Işık saçan madalyonlar, tarihte geri giderek yapılan değişiklikler, dünyayı yok etmeye hazırlanan tarikatlar, çıkılması gereken zaman yolculukları… hep kitap, 3 Kasım’da olağanüstü bir diziyi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor: “CHRONOS Dosyaları”! Rysa Walker’ın yazdığı dizinin ilk kitabı, gençlik kitapları kategorisinde Amazon En İyi İlk Roman Ödülü’ne layık görülen Zaman Sıçraması, okurları zamanın içinde heyecanlı bir serüvene davet ediyor.

On altı yaşındaki Kate’in büyükannesi, yıllar sonra onların yaşadığı şehre gelir ve daha ilk buluşmalarında masaya bir madalyon bırakır. Bir ışık mı yayıyor o madalyon? Neden Kate’ten başka kimse görmüyor? Kate ve büyükannesinden başka…

Büyükannesi Kate’e bunun nedenini açıklayınca işler iyice karışıyor. Eh, büyükannenin 2300’lü yıllardan geldiğini öğrenmek pek de iç rahatlatıcı olmasa gerek. Zamanda yolculuk yaparak önemli olaylara bizzat tanıklık edip rapor tutan bir tarihçi olması da cabası… Kate her şeyi kafasında oturtamasa da onu bekleyen zorlu göreve bir an önce hazırlanmak zorunda. Önce o ışık yayan madalyonla zamanda yolculuk yapmayı öğrenecek, sonra da geçmişe gidilerek yapılan değişiklikler nedeniyle bir anda ortadan kaybolan annesini ve bambaşka bir hayat sürmeye başlayan babasını kurtaracak. Tabii kendi varlığını da!

Bu yolculukta onu neler mi bekliyor? Aşk… Elbette! Arkadaşlık… Belki! Macera… Fazlasıyla! Bambaşka tarihlerde bir serüvenin peşinden gitmek için tek yapmanız gereken sayfaları çevirmek!

Merve Doğruer’in İngilizce aslından dilimize çevirdiği CHRONOS Dosyaları-1: Zaman Sıçraması, 3 Kasım’da hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cânn (2022) Dijital Esaret (2022) Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika (2009) Yolculuk (2016) Aptallık Çağı - The Age of Stupid (2009) Suikastçı - The Assassin’s Code (2019)