RIDDICK

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Vin Diesel, hayranlarının karşısına yılın en iddialı bilim kurgu aksiyon yapımlarından Riddick ile çıkacak.

Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur. Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır ötekine ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır.

Yönetmen: David Twohy
Oyuncular:  Vin Diesel, Karl Urban
Tür: Aksiyon – Bilim Kurgu
04 EKİM 2013

Fragman: http://www.riddickmovie.com/

ALL IS LOST

Cannes Film Festivali’nin ardından övgü toplayan usta aktör Robert Redford’un başrolünde yer aldığı filmin yönetmen ve senaristliğini Margin Call filminin yönetmeni J.C. Chandor üstleniyor.

Deneyimli denizci bir sevkiyat konteyneriyle çarpıştıktan sonra tüm çabalarına rağmen ölümlü oluşuyla yüzleşir.

Yönetmen: J.C. Chandor
Oyuncular:  Robert Redford
Tür: Aksiyon
18 EKİM 2013

Fragman: http://www.allislostfilm.com/

AMERICAN HUSTLE

Silver Linings Playbook (Umut Işığım) filminin başarılı yönetmeni David O. Russell yine muhteşem bir kadroyla karşımıza çıkıyor.

Dolandırıcı Melvin Weinberg FBI ajanı Jimmy Boyle tarafından yakalanınca onlar için muhbirlik yapmayı kabul eder. Melvin ve FBI departmanını yöneten beyinler başka dolandırıcıları yakalamak için birlikte Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City’de düzenlenecek yüksek profilli kumarbazların katılacağı zekice bir oyun kurarlar. Bu oyunu kurarken yalanlar artar ve işe daha fazla suçlu dâhil olmaya başladıkça Melvin kime güveneceğini bilemez hale gelir ve en kötüsü FBI Melvin tarafından oyuna getirildiğini düşünmeye başlar. New York’un tehlikeli bölgelerinde geçen inanılmaz komik ve inanılmayacak gerçek bir operasyonun hikâyesi.

Yönetmen: David O Russell
Oyuncular:  Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Robert De Niro
Tür: Drama
27 ARALIK 2013

Fragman: http://www.americanhustle-movie.com/teaser/

GRACE OF MONACO

Zarif ve güzel Hollywood yıldızı Nicole Kidman Monoco Prensesi Grace Kelly rolünde asaletiyle izleyenleri büyüleyecek.

Hollywood yıldızı Grace Kelly’nin Monaco Prensi III. Rainier ile olan ilişkisi ve 1960′lı yılların başlarında vergi yasaları nedeniyle Charles De Gaulle ile olan çatışmasına odaklanan filmin 2014 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

Yönetmen: Olivier Dahan
Oyuncular:  Nicole Kidman, Tim Roth, André Penvern
Tür: Biyografi – Dram
3 OCAK 2014

LONE SURVIVOR

Her dakikası heyecanlı savaş sahneleriyle dolu film, Amerikan tarihinde ki en büyük yenilgilerden biri olan “Operasyon Redwing”te hayatta kalan tek kişi Marcus Luttrell’ın  (Mark Wahlberg) olağandışı savaşının hikâyesini anlatıyor.

Marcus Luttrell’in en çok satanlar listesine giren “Lone Survivor” kitabından uyarlanan film, Amerikan Ordusu’na ait bir takım askerin 2005 yılında Afganistan’daki bir terörist liderini öldürmek için çıktıkları görevde Taliban tarafından pusuya düşürüldükten sonra hayatta kalma mücadelelerini anlatıyor.

Yönetmen: Peter Berg
Oyuncular:  Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana
Tür: Aksiyon – Drama – Gerilim
10 OCAK 2014

Fragman: http://www.lonesurvivorfilm.com/

HER

Being John Malkovich ve Adaptation filmlerinin yönetmeni Spike Jonze “Her” ile geri dönüyor. Başrollerinde Joaquin Phoenix, Amy Adams ve Scarlett Johansson yer alıyor.

Yalnız bir adam satın aldığı bir işletim sistemi ile gerçekten çok uzak ve onun tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir ilişki yaşamaya başlar.

Yönetmen: Spike Jonze
Oyuncular:  Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson
Tür: Drama
14 ŞUBAT 2014

 

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
İçimdeki Şeytan - It Lives Inside (2023) Power Rangers (2017) Bana Masal Anlatma (2015) Zaman Makinesi 1973 (2014) Korku (Dread) (2009) Eşitlik Savaşçısı - On The Basis of Sex (2018)

Leave a comment