Cem Yılmaz, Disney’in 10 Haziran’da vizyona girecek animasyon filmi Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nde Nick Wilde isimli bir tilkiyi seslendirmek için stüdyoya girdi. Seslendirme sırasında ve filmin tanıtım videoları çekilirken Cem Yılmaz’a filmin karakterlerinden koyun ve tavşan da eşlik edince oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı.

Cem Yılmaz, Disney’in animasyon harikası Zootropolis: Hayvanlar Şehri filminde Nick Wilde isimli tilkiyi seslendirdi. Filmdeki karakterlerden koyun ve tavşanın da Cem Yılmaz’a eşlik ettiği kamera arkası çekimleri ise eğlenceli karelere sahne oldu. Sadece hayvanların yaşadığı bir metropol olan Zootropolis’te geçen heyecan ve aksiyon dolu olayları konu alan Zootropolis:Hayvanlar Şehri 10 Haziran’da vizyona giriyor.

Daha önce Disney’in “Arabalar 2” animasyon filminde Francesco adlı yarış arabasını seslendiren Cem Yılmaz, bu defa hayvanlar şehri Zootropolis’te yaşayan Nick Wilde adlı geveze ve kurnaz bir tilkiye sesiyle hayat verdi. Farklı karakterleri deneyimleme fırsatı sunmasından ötürü seslendirme projelerinden çok keyif aldığını belirten Cem Yılmaz, Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nin çocuklar ve aileleri kadar gençlerin ve yetişkinlerin de keyifle izleyebileceği benzersiz bir animasyon olduğunu söyledi.

Cem Yılmaz’ın sesiyle “Zootropolis: Hayvanlar Şehri” 10 Haziran’da Vizyonda!!

10 Haziran’da vizyona girecek animasyon filminin konusu ise şöyle: Zootropolis, bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın birarada yaşadığı benzersiz bir metropoldür. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir şehirdir. İdealist polis memuru Judy Hopps Zootropolis’e geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilmek için, geveze ve kurnaz tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Addams Ailesi - The Addams Family (2019) Kavşak (2010) Sarı Sıcak (2017) Mahalle (2018) 10. Köy: Teyatora (2014) İyi Olan Kazansın - The War With Grandpa (2021)

Leave a comment