Alışılmışın dışında, cesur tarzı ve benzersiz müzik yeteneğiyle hayran kitlesini her gün arttıran Cem Adrian; çok sevilen iki şarkısını, “Ben Seni Çok Sevdim” ve “Hani Bazen”i Tolga Örnek’in 27 Aralık’ta vizyona girecek yeni filmi “Senin Hikayen”e verdi! Adrian, “Ben Seni Çok Sevdim” şarkısının Örnek tarafından çekilen ve film görüntülerinin de yer aldığı klibini sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştı.
Cem Adrian; başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay’ın paylaştığı “Senin Hikayen” filmine verdiği iki güçlü şarkısıyla sinemaseverlere sürpriz yaptı. Son albümü “Şeker Prens ve Tuz Kral”da yer alan “Ben Seni Çok Sevdim” şarkısına, yönetmen Tolga Örnek tarafından çekilen ve film görüntülerinin de bulunduğu klibi sosyal medya üzerinden paylaşan Cem Adrian; “Siyah Bir Veda Öpücüğü” adlı albümünde yer alan ve orijinalinde Ayten Alpman ile düet yaptığı “Hani Bazen” şarkısını ise film için yeniden kaydedip sadece kendisi seslendirdi.
Cem Adrian; “Hani Bazen” şarkısını dinlediğinde bu film için bestelenmiş gibi olduğunu düşünerek şarkıyı kullanmak için kendisine ulaşan yönetmen Örnek’in, daha sonra konserde dinlediği “Ben Seni Çok Sevdim” şarkısını da filmde değerlendirmek istediğini anlatıyor. “Filmin tamamını izlemedim, senaryoyu da okumadım fakat Tolga’nın daha önce yaptığı işlerin referansıyla böyle bir şeye ihtiyaç da duymadan şarkıların kullanılmasını kabul ettik” diyen Adrian; şarkıların orijinal hikayeleriyle tezat olsa da filme ve kullanıldıkları sahnelere çok yakıştığının altın çiziyor. Sanatçı, “Zaten müzik gerçekten öyle bir şeydir.

Siz şarkıyı yazarsınız, bestelersiniz, kimse gerçek hikayelerini bilmez ama kendi hikayesine adapte eder. Bu da bir şekilde Tolga’nın kendi hikayesine adapte ettiği bir durum olmuş” diyor.
Şarkılarıyla, Türkiye’nin her bölgesinden çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cem Adrian; romantizmi, duygusallığı ve aile değerlerini buluşturan içtenliğiyle herkesin hayatına farklı noktalardan dokunan “Senin Hikayen” filminde müziklerini izlemenin kendisine de enteresan geldiğini söylüyor.
Başrollerin yanı sıra, İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin’in de rol aldığı “Senin Hikayen”de; Cem Bender ve Tolga Örnek’in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyorlar. TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği “Senin Hikayen”; 27 Aralık 2013 Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Babadan Oğula - The Place Beyond The Pines (2013) Kağıttan Kentler - Paper Towns (2015) Godless: Şeytan Tohumu - Godless: The Eastfield Exorcism (2023) Gizemli Yolculuk - Viaggio Segreto - Secret Journey (2009) Genç Karl Marx - The Young Karl Marx (2017) Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate Le Cinture (2014)

Leave a comment