ENKA YAZ ETKİNLİKLERİ’NDE  “ÇELİK MANOLYALAR” AÇACAK!

22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri 16 Temmuz 2010, Cuma akşamı saat 21:15’te sahnelenecek “Çelik Manolyalar” adlı tiyatro oyunu ile devam ediyor! Tiyatrokare tarafından sahnelenen oyun, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Robert Harling’in kaleme aldığı “Çelik Manolyalar” adlı oyunun yönetmenliğini, İngiltere’de de oyunlar sahneye koyan Mehmet Ergen üstleniyor. Yurtdışında Julia Roberts, Dolly Part, Sally Field, Olympia Dukakis, Shirley Maclaine gibi yıldızların oynadığı ve çok sevilen bir film olarak sinema tarihine de geçen “Çelik Manolyalar”da; Türkiye’nin önemli kadın oyuncularından Saadet Işıl Aksoy, Şenay Gürler, Suzan Aksoy, Suna Keskin, Oya İnci, Aslıhan Erguvan gibi isimler rol alıyor.

Tiyatrokare’nin, bir kuaför salonunda hayata direnen kadınların mücadelesini anlatan “Çelik Manolyalar” adlı oyunu; başarılı oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Çelik yüreklerle savaşırken aslında zarif birer manolya gibi solan bu kadınlar; dış görünüşlerinde hiçbir şeye aldırmıyor gibi görünüp, süslenip, düğün hazırlığı yaparlarken iç dünyalarında hastalık, ölüm, yaşam mücadelesi vermektedirler.

Etkileyici hikayesiyle izleyiciyi kendisine bağlayan oyun; 16 Temmuz 2010, Cuma akşamı saat 21:15’te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Yaz etkinlikleri ile birlikte bir değişikliğe imza atarak numaralı koltuk bilet satışına geçen ENKA Kültür Sanat’ın 22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri’ne ait biletler Biletix’ten temin edilebilir.

Başlama saati 21:15 olan tüm etkinliklere, isteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20:00’de Taksim-AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2018) Bal Ülkesi - Honeyland (2020) Cinni: Uyanış (2016) Marilyn ile Bir Hafta - My Week With Marilyn (2012) İhtiyar Adam ve Silah - The Old Man & the Gun (2019) Mamma Mia: Yeniden Başlıyoruz - Mamma Mia: Here We Go Again (2018)

Leave a comment