CEBERRUT 04.MART.2016
“Yaşanmış Bir Hikaye”
Türk sinemasına farklı bir soluk getirecek, yaşanmış bir hikayeden uyarlanan gerilim filmi ‘Ceberrut’ 4 Mart’ta vizyona girmek için gün sayıyor. ‘Ceberrut’, yıllar önce annesinin ölümüyle sarsılan bir çocuğun, babasının eve üvey anne getirmesiyle ölüme kadar uzanan hikayesinin yaşandığı evde çekildi. Her sahnesiyle izleyiciyi soluk soluğa bırakmaya hazırlanan filmin yapımcılığını Bor Medya Yapım üstleniyor.
Gamze Özçelik’in Kardeşi İlk Kez Sinema’da
4 Mart’ta vizyona girmek için gün sayan ‘Ceberrut’ filminde Gamze Özçelik’in kardeşi Meltem Özçelik kilit karakterlerden birine can veriyor. İlk olarak bir dizide konuk oyuncu olarak yer alan Meltem Özçelik, ilk kez ‘Ceberrut’ için profesyonel anlamda kamera karşısına geçiyor. Filmde, annesinin ölümüyle sarsılan bir çocuğun üvey annesi rolünü canlandıran Özçelik, zorlu sahneleri başarıyla gerçekleştirdi. Kardeşine oyunculuk yolunda tam destek veren Gamze Özçelik ise kardeşini çekimler boyunca hiç yalnız bırakmadı.
Ceberrut Hakkında
İnternet fenomeni olmak için Youtube’ta video yayınları yapan dört üniversiteli genç, uyduruk videolarla bir türlü istedikleri sonuca ulaşamıyorlar. Yeni videolar çekmek için internet araştırması yapan gençler, bir villada yaşanan enteresan hikayeye rastlarlar. Fenomen olmak için, yaşanan trajik hikayenin iyi bir malzeme olacağını düşünen gençler hocalarının da yardımıyla villayı kiralarlar. Birkaç gergin görüntü çekmek isteyen gençler, kendilerini bu villada hiç ummadıkları korku dolu olayların içinde bulacaklardır.
YAPIM: BOR MEDYA YAPIM YAPIMCI: RAŞİT GÖRGÜLÜ YÖNETMEN: ÖZGÜR YELENCE SENARİST: ÖZGÜR YELENCE / IŞIK YELENCE GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: SİNAN ONUR KURGU: ÖZGÜR YELENCE / IŞIK YELENCE
OYUNCULAR YEKTA : ÖZGÜR YELENCE ÜVEY ANNE: MELTEM ÖZÇELİK EZGİ: MERVE AKAYDIN EMLAKÇI: SİNAN BENGİER KEREM: TOLGA DEMİRCAN BALIKÇI : YAKUP YAVRU SEÇİL: AYŞEGÜL KAYGUSUZ KÜÇÜK KIZ: AÇELYA DEMİRCAN MERT: SEYİT ALP NAVRUZ BABA: RAŞİT GÖRGÜLÜ

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Afacanlar Kampta (2024) Düzenbazlar - The Hustle (2019) Çınar Ağacı (2011) Dev Avcısı - I Kill Giants (2018) Yıldızlar da Kayar - Das Borak (2016) Mavka: Ormanın Şarkısı (2023)

Leave a comment