“Monsters Vs. Aliens-Canavarlar Yaratıklara Karşı”
Türkçe Seslendirilmiş olarak, hem üç boyutlu hem de iki boyutlu kopyalarıyla 10 Nisan’da Türkiye Sinemalarında gösterilmeye başlanıyor
Kaliforniya’da yaşayan Susan Murphy adlı bir kıza nikah gününde uzaydan gelen yapışkan maddelerle dolu bir meteor çarpınca boyu esrarengiz şekilde uzamaya başlar ve 16 metreye ulaşır. Bunun üzerine askeri yetkililer harekete geçerek Susan’ı yakalayıp devlete ait gizli bir tesise götürürler. Orada Susan’ın ismi değiştirilerek Ginormica adı verildikten sonra bir grup canavarla birlikte hapse atılır. Bu canavarlar grubunun üyeleri böcek kafalı Dr. Cockroach, yarı-maymun yarı-balık maço The Missing Link, jelatin kaplı B.O.B. ve Insectosaurus adlı dev tırtıldır.

Ancak uzaydan gelen esrarengiz bir robotun dünyamıza inmesi ve adım attığı her yeri kasıp kavurması üzerine Canavarlar grubunun esaret günleri kısa sürer. Çaresiz kalan ABD Başkanı, uzaylı robota karşı mücadele etmeleri ve dünyamızı tam bir yıkımdan kurtarmaları için Canavarlar grubunu görevlendirmeyi kabul eder.

DreamWorks Animation’un ilk üç boyutlu filmi olan “Monsters vs. Aliens”in 2 boyutlu versiyonu da gösterime çıkarılacak.
Tür: Animasyon
İngilizce Seslendirme Kadrosu:    Reese Witherspoon, Hugh Laurie, Will Arnett, Seth Rogen, Rainn Wilson, Stephen Colbert, Kiefer Sutherland, Paul Rudd
Yönetmenler: Rob Letterman, Conrad Vernon
Yapımcı: Lisa Stewart
Yapım Stüdyosu:    DreamWorks Animation

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Aşk ve Para - One For The Money (2012) Koyver Gitsin (2018) Christopher Robin (2018) Havas İlm-i Cin (2023) Sessiz Kâbus - Sound Of Silence (2023) Son 5 Yıl - The Last Five Years (2015)

Leave a comment