caffè il gusto da en çok ilgi ördekli risotto da

caffè il gusto ristorante’de ördekli risotto piliç ve somon mönülerinden daha çok tercih ediliyor…
il gusto misafirlerinin en çok tercih ettiği mönüler arasında geçtiğimiz ay ilk sırayı ördekli risotto alırken bunu Puttanesca soslu somon ızgara ve Floransa usulü piliç takip etti.

Akaretler’in kendi müdavim kitlesini yaratan özgün İtalyan mutfağı caffè il gusto ristorante’de geçtiğimiz ay en çok tercih edilen mönü ördekli risotto oldu. İl gusto’nun deneyimli işletmecisi Erdal Sezener “ilk sıradaki ördekli risotto mönüsünü Puttanesca soslu somon ızgara ve Floransa usulü piliç yemeğinin takip ettiğini söyledi.

il gusto lezzetlerinin titiz, özenli ve iyi bir mutfaktan çıkmasının bir tesadüf olmadığını belirten Sezener “uzun yıllar devam eden Rejans deneyimini de katarak sağlıklı mutfak ve bunun uzantısı olan kaliteli yemek geleneğini caffè il gusto ristorante’de sürdürüyoruz, çok yakında il gusto’nun mönüsüne farklı damak tadlarına hitap eden 10 farklı il gusto burger seçeneğini de ekleyerek özgün İtalyan mönümüzü daha da zenginleştireceğiz” dedi. Et seçiminde Afyon Bolvadin’den özel bir çiftlikten getirilen doğal yollarla beslenen süt danalarının kullanıldığı il gusto’da özgün İtalyan burger mönüsü de lezzeti, eşlikçileri ve sunumuyla il gusto’nun en çok tercih edilen mönülerinden olmaya aday.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karmakarışık - Tangled (2010) Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2015) Bu Gece Benimsin - You Instead - Tonight You're Mine (2012) YULI (2019) Dua et Kardeşiz (2018) Non-Stop (2014)

Leave a comment