BÜYÜKLER 2
“GROWN UPS 2”

Yapım Bilgileri: Arkadaşları ve onların çocuklarıyla birlikte olmak için ailesiyle birlikte memleketine taşınan Lenny (Adam Sandler); eskisiyle yenisiyle kabadayılar, çılgın otobüs şoförleri, ayyaş polisler ve partiye dalan kostümlü 400 kişi sayesinde deliliğin peşini bırakmadığını anlar.

Columbia Pictures, bir Happy Madison yapımı olan, Dennis Dugan’ın yönettiği Büyükler 2/ Grown Ups 2’yi sunar.Filmin başrollerinde Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello ve Nick Swardson yer alıyor.Yönetmen Dennis Dugan. Yapımcılar Adam Sandler ve Jack Giarraputo. Senaryo Fred Wolf, Adam Sandler  ve Tim Herlihy’ye ait.  Yürütücü Yapımcılar Barry Bernardi ve Allen Covert. Görüntü Yönetmeni Theo Van de Sande, ASC.  Set Tasarımcısı Aaron Osborne.  Editör Tom Costain. Kıyafet Tasarımcısı Ellen Lutter.  Filmin müziği Rupert Gregson-Williams’a ait. Musik Süpervizörleri Michael Dilbeck, Brooks Arthur ve Kevin Grady.

FİLM HAKKINDA

Geri döndüler – Adam Sandler, Kevin James, Chris Rockve David Spade Büyükler 2/ Grown Ups 2’de yaz neşesi için bir araya geldiler.

Sandler’ın köklü kariyerindeki en başarılı komedi olan 2010 yapımı Büyükler/ Grown Ups, kalabalıkları kahkahayla güldürüp dünya çapında 260 milyon dolardan fazla hasılat yaparak gişeleri kasıp kavurdu. Bir komedyen için görkemli bir başarı elde eden Sandler, Amerika’da da başka ülkelerde de aynı derecede sevildiğini kanıtladı –film, Amerika dışında 100 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

On yıldan beri birbiri ardına gişe rekorları kıran komedilerden sonra, Sandler daha önce hiç yapmadığı bir şey yapıyor: bir devam filmi.  Büyükler 2/ Grown Ups 2 Sandler’la işbirliği yaptığı sekizinci film olan yönetmen Dennis Dugan, zamanlamanın neden doğru olduğunu şöyle anlatıyor: “Herkesi tekrar bir araya getirmek çok heyecan vericiydi. Tüm karakterler ve aralarındaki ilişkiler çok zengin ve eğlenceliydi; onlara dair anlatacak daha bir sürü öykü olduğunu biliyorduk. Eski dostları ziyaret etmekten farkı yok.”

Chris Rock için, meslektaşı komedyenlerlere işbirliği yapmak, ortaya çıkacak filmin son derece eğlenceli olacağı anlamına geliyordu.  “Oyunbaz bir rekabet söz konusu,” diyor. “Spade’den daha komik olmak istedim. Spade, Kevin’den; Kevin de Adam’dan daha komik olmak istiyor. Komedyenseniz, buna engel olamıyorsunuz. İşin güzel yanı, birbirimizi gerçekten daha komik hale getiriyor olmamız.”

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157634464582921″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karanlık Yerler - Dark Places (2015) Yüksek Risk - Starred Up (2014) Alem-i Cin 3: Salgın (2022) Olmadı Kaçarız (2022) Ölüm Kampı - Cub (2015) Creed: Efsanenin Doğuşu - Creed (2016)

Leave a comment