THE BIG WEDDING – BÜYÜK DÜĞÜN 10 MAYIS’TA SİNEMALARDA!

-RÖPORTAJLAR-
Diane Keaton, Robert De Niro, Susan Sarandon ve Robin Williams’ın başrollerini paylaştığı yıldızlar karması tadında bir film “BIG WEDDING – BÜYÜK DÜĞÜN” 10 Mayıs’ta sinemalarda!
Akıl dolu esprilerle bezenmiş samimi bir aile komedisi olan Büyük Düğün, iki ailenin bir nikâh merasimi için hafta sonunda bir araya gelmelerini konu ediyor.
BÜYÜK DÜĞÜN’DE, yıllar önce boşanmış olan Don ve Ellie Griffin’in (Robert De Niro ve Diane Keaton) evlat edindikleri oğullarının düğünü nedeniyle yeniden bir araya gelmeleri ve oğullarının muhafazakâr biyolojik annesiyle tanışmalarının ardından yaşananlara kahkahalarla güleceksiniz.

THE BIG WEDDING – BÜYÜK DÜĞÜN RÖPORTAJ
ROBERT DE NIRO (Don Griffin)
S: Büyük Düğün filminin senaryosu geldiğinde filmle ilgili neler düşündünüz ve filmde yer almaya nasıl karar verdiniz?
Robert De Niro: Senaryoyu okuduğumda çok sıcak bir öykü olduğu ve oynayacağım karakterin bana fazlasıyla yakın olduğunu düşündüm. Yönetmenin Justin Zacham olması ve Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams gibi isimlerin de filmde yer alması kabul etmem için yeterli oldu. Filmin öyküsü çok keyifli, sıcak ve aile bağlarına yoğunlaşan bir öykü, senaryoyu bir hayli sevdim.
S: Sette neler yaşadınız, biraz bahseder misiniz?
Robert De Niro: Set ortamı gerçekten aile meclisi toplantısı gibiydi. Diane ve Susan’la olan uyumumuz ve kahkaha dolu anlarımızın yanı sıra, Robin’le daha önce de çalıştığım ve kendisini yakından tanıdığım için bir hayli keyifli bir set ortamımız oldu, diğer oyuncuların da işlerine verdikleri önem her şeyin yolunda gitmesini sağladı… Yönetmenin oyuncularına değer vermesi bir setin olmazsa olmazıdır. Senelerdir bu işin içinde olan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, Justin Zackham’la çalışmaktan inanılmaz keyif aldım.
S: Biraz filmdeki karakterinizden bahsedebilir misiniz?
Robert De Niro: Don Griffin! Bu zamana kadar en çok güldüğüm adam! Eşinden boşanmış, 10 yıldır sevgilisiyle yaşayan ve halinden çok memnun biri. Fakat işler değişince her şey çok farklı bir hal alacak… Sadece tek bir hafta sonu eski eşiyle evliymiş gibi yapmak zorunda olması hayatının en zor rolü olacak… Üstelik kıskanç sevgilisi de işlere dâhil olunca yaşananlar içinden çıkılmaz bir karmaşaya dönecek! Don’u sevdim, o doğal, komik, ailesini seven, çapkın ve çok duygusal bir adam.
Susan Sarandon (Bebe)
S: Büyük Düğün filmi hakkında neler söylemek istersiniz?
Susan Sarandon: Büyük Düğün, gerçekten başarılı birçok aktör ve aktrisi bir araya getiren enfes bir komedi. Cast seçimlerinin özenle yapıldığı çok belli. Yönetmen Justin Zackham’ın çok yetenekli bir yönetmen olması da filmimizin çok keyifli olmasını sağladı. Büyük Düğün, komedinin, aile bağlarının, hüznün birleşimi diyebilirim.
S: Filmdeki karakterinizden biraz bahseder misiniz?
Susan Sarandon: Bebe! Yıllar evvel boşanan Don ve Ellie’nin yakın arkadaşı (Robert De Niro, Diane Keaton) ancak nasıl olduysa Bebe ve Don sevgili oluyorlar. Bebe, Don ve Ellie’nin çocuklarına da çok düşkün, zaman zaman kendisini onların annesi sanıyor. Ellie’nin eski dostu, yeni düşmanı fakat çok keyifli, duygusal ve aşık!
S: Sette neler yaşadınız?
Susan Sarandon: Diane Keaton’ı ve Katherine Heigl’i çok eskiden, New York’tan zaten tanıyordum. Robert De Niro ve Robin Williams’la da aramızda çok keyifli bir uyum sağlandı. Tüm oyuncular, yönetmen, teknik ekip herkes müthiş bir uyum içindeydi, ben filmin başından sonuna çok keyif aldım. Enerji hep çok yüksekti.
S: İzleyici bu filmi izlerken neler hissedecek?
Susan Sarandon: Bu film komik olduğu kadar duygusal da. Kahkahalarla gülerken bir anda gözleriniz dolacak. Filmin başından beri kızdığınız bir karaktere sempati duymaya başlayacaksınız. Aile bağlarının çok hassas işlendiği “Büyük Düğün” ’de gerçekten unutamayacağınız sahnelere şahit olacaksınız. Hele ki oğlunuz ya da kızınız evlendiyse bu duygu ikiye katlanacak!
KATHERINE HEIGL (Lyla)
S: Biraz filmdeki karakterinizden bahseder misiniz?
Katherine Heigl: Lyla karakteri inanılmaz duygusal, mantıklı, kırılgan, ailesine düşkün ayrıca çok da komik bir karakter. Yıllar önce ayrılan anne ve babasının hafta sonunda üvey kardeşi için evli gibi yapmalarını fırsat bilen bir kız çocuğu! Boşanan anne babaların çocukları asla büyümez Lyla da onlardan biri…
S: Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler düşündünüz?
Katherine Heigl: Senaryoyu ilk okuduğumda, Büyük Düğün filmindeki Lyla karakterini beni düşünerek yazmışlar dedim! Çok sıcak, eğlenceli, komik, duygusal bu kadının yaşadıkları beni gerçekten etkiledi. Filmdeki oyunculara da bakarsanız insanların senaryoya ne kadar çok güvendiklerini anlayabilirsiniz. Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon ve Robin Williams’la aynı sette olmak paha biçilemez!
S: Sette neler yaşandı? Komik anlarınızı bizimle paylaşır mısınız?
Katherine Heigl: Sette çok ciddi dostluklar kuruldu ve bu his herkese yayıldı. O kadar çok güldük ve eğlendik ki en çok aklımda kalan şey yönetmenin “SESSİZ OLUN” çığlıklarıydı! 8 kişinin aynı sahnelerde yer alması gerçek hayatta da büyük bir aile olmamıza ve diğer oyuncularla keyifli anlar yaşamanıza neden oluyor.
S: Filmi izleyenler ne hissedecektir?
Katherine Heigl: Bir ağlayacak, bir gülecekler ona eminim. Henüz evlenmemiş olanlarsa “bir gün evlenirsem kesinlikle 2 davetliden fazlasını çağırmam!” diye düşüneceklerdir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yakışıklı Prens - Charming (2018) Körkütük - Druk – Another Round (2021) Ev Kadını - Housewife (2018) Hayatın Kıyısında - By The Sea (2015) Avengers: Sonsuzluk Savaşı - Avengers: Infinity War (2018) Hasret Bitti (2016)

Leave a comment