BÜCÜR

Konu: Bücür, annesini bulmaya çalışan genç bir delikanlının bu süreçte atıldığı maceraları konu ediyor. Zamanını bilgisayarın başında geçiren, ultra zeki bir çocuk olan Umut tam bir bilgisayar dehasıdır. Annesini hiç görmeyen ve onun kim olduğunu merak eden Umut, onuncu yaşına basmadan önce annesini bulmaya karar verir. Annesini bulmak için internet ve teknolojiden yardım alan Umut üstün becerileri sayesinde annesini izine rastlar. Annesi ile ilgili öğrendiklerinden sonra İstanbul’un yolunu tutan Umut burada bir tesadüf eseri Özge’ye rastlar. Annesini bulmak için sadece 3 günü olan Umut, Özge ile birlikte kendilerini türlü belaların içinde bulur. Genç delikanlı bir yandan annesini bulmaya çalışırken bir yandan da Özge ile peşlerine düşen adamlardan kurtulmaya çalışır.

Gösterim Tarihi: 21 Eylül 2018
Dağıtım: CJ Entertainment
Yapım: BKM Film
Yapımcı: Necati Akpınar
Senaryo: Yaşar Arak, Ömer Pınar
Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir
Cast Direktörü: Mine Güler
Saç / Makyaj Tasarım: Filiz Esen
Ses: İntepe Ses
Ses Tasarım Süpervizörü: Mustafa Durma
Kostüm: Ceyda Koçlar
Kurgu: Erhan Özen
Sanat Yönetmeni: Burak Yıldırım
Müzik: Cem Erman
Uygulayıcı Yapımcı: Onur Çakır
İdari Yapımcı: Ayşen Karcı
Ortak Yapımcılar: Jerry Kyeongbum, Kiyun Lee
Yönetmen: Umut Kırca
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Durul Bazan, Suat Sungur, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Ceren Reis
Konuk Oyuncular: Dolunay Soysert, Ümit Erdim, Cem Cücenoğlu

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman - Open Season: Scared (2015) Muhteşem Yaratıklar - Beautiful Creatures (2013) Kanlı Hesaplaşma - Shinjuku Incident (2009) Şevkat Yerimdar (2013) Köpek Dişi - Dogtooth (2018) Kuzu (2015)