MEHMET ÖZGÜR, MAFYA BABASI “NUMAN” KARAKTERİYLE BU KEZ GÜLDÜRECEK…

Yapımını YSM’nin (Yayla Sanat Medya) yaptığı, başrollerinde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu, Tuvana Türkay, Osman Karagöz, Cem Kılıç başta olmak üzere Erkan Can, Mehmet Özgür, Tarık Papuççuoğlu, Tuvana Türkay, Osman Karagöz, Cem Kılıçgibi isimlerin yer aldığı ‘En Güzeli’ adlı sinema filmi 28 Ağustos’ta izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Komedi dalındaki filmin başrolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan usta oyuncu Mehmet Özgür, geçmişte canlandırdığı karakterlerin aksine bu kez izleyiciyi güldürmeye hazırlanıyor. Filmde kötü işlerden uzak duran ve eşi benzeri görülmemiş cezalandırma yöntemleriyle nam salmış mafya babası ‘Numan’ karakterine hayat veren Mehmet Özgür, başarılı performansıyla yine çok konuşulacak. Tüm aksiliklere rağmen aşk hayatına yön vermeye çalışan ve sevgilisinin ilginç isteklerini yerine getirmeye çalışan mafya babası ‘Numan’ karakteri, ayrıca üzerinden bir an olsun çıkarmadığı eşofman takımıyla da kötülere nam salıyor.

Çekimleri İstanbul ve Antalya’da gerçekleşen filmin yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu, senaristliğini ise Erkan Sezer üstleniyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kapalı Devre - Closed Circuit (2013) BHARAT (2019) Satıcı - Forushande – The Salesman (2017) Bay Evet / Yes Man (2009) Ant-Man (2015) Afire - Kızıl Gökyüzü (2023)

Leave a comment