TÜRKİYE İÇİN KAHKAHA VAKTİ!
 “GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR!” GALADA KIRIP GEÇİRDİ!

Heyecanla ve özlemle beklenen, sezonun en iddialı komedi filmlerinden “Geniş Aile: Yapıştır!”ın; 6 Ekim 2015, Salı akşamı Zorlu Cinemaximum’da gerçekleşen ve yoğun ilgi gören galası kahkahalarla dolup taştı! Define peşinde koşarken içine düştükleri belalı macerayla gülmekten kırıp geçiren fenomen dörtlü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Geniş Aile: Yapıştır!”ın eğlenceli galası; filmin oyuncularının yanı sıra Selen Seyven, Okan Çabalar, Salih Kalyon, Çiğdem Tunç, Esra Sönmezer, Didem İnselel, Kaan Yılmaz, İsmail Ege Şaşmaz, Çağkan Çulha, Doğan Akdoğan, Emir –Ceren Benderlioğlu, Tekin Temel, Hamdi Kahraman, Nazan Özkan, Alper Tüzen, Nihan Büyükağaç gibi birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti.

9 Ekim Cuma günü vizyona girmeye hazırlanan “Geniş Aile: Yapıştır!”; dolu dolu kahkahayı sinema salonlarına taşıyacak. Başrollerini ekranların en bitirim, en komik, en sevilen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Ömer Uğur, senaristliğini ise Cüneyt İnay’ın üstleniyor. Aklına sürekli fikir gelmesi, sağlıklı düşünmesine engel olan Cevahir (Ufuk Özkan), kendisini onun mutsuzluğuna adayan Koyu Bilal (Fırat Tanış), yancılıkta bir dünya markası, “yetersiz” Ulvi (Bülent Çolak) ve Bilal’in “sessiz” mantığı Müfit (Ahmet Sarsılmaz); “Geniş Aile: Yapıştır!”da, define peşinde koşarken içine düştükleri belalı macerayla gülmekten kırıp geçirecek.

Barakuda Film’in yapımcılığını üstlendiği sinema filmi “Geniş Aile: Yapıştır!”da vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz da rol alırken, Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş de efsane kadroya dahil oldu.

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen “Geniş Aile: Yapıştır!”, sinemaseverlere bol bol kahkaha, bol bol macera vadediyor. Cevahir’in (Ufuk Özkan) babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkar. Cevahir de Ulvi (Bülent Çolak) ile beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar.

Yapımcılığını “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “Geniş Aile: Yapıştır!”, 9 Ekim 2015, Cuma günü sinemalarda!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tinker Bell: Gizemli Kanatlar - Tinker Bell: Secret Of The Wings (2012) Yaşam Savaşı - La Guerre Est Declaree - Declaration Of War (2012) Fındık İşi 2 - Nut Job 2 (2018) Ölümüne Aşk (2023) Roma’ya Sevgilerle - To   Rome With Love (2012) Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (2012)

Leave a comment