İŞTE ‘BİZANS OYUNLARI’NIN YENİ FRAGMANI!

Yeni yılda milyonlarca sinemaseveri güldürmek için sabırsızlanan, Gani Müjde imzalı ‘Bizans Oyunları’nın yeni fragmanı görücüye çıktı.

Bizanslılar ve Mayalar arasında yaşananların kahkaha dolu bir dille beyazperdeye taşındığı
Bizans Oyunları’nda Tolgahan Sayışman yakışıklı Bizans Prensi ‘Adonis’i, Gonca Vuslateri ise Bizans Kraliçesi ‘Klitorya’yı canlandırıyor. Bizanslıların bir diğeri ise ünlü şarkıcı Murat
Dalkılıç’ın hayat verdiği, Bizans Kralı’nın sinsi kardeşi ‘Muhteris’.

Filmin diğer büyük ailesinin reisi Maya Beyi ‘Gazi Magosa’yı Gürkan Uygun, onun gözü pek ve güzeller güzeli kızı ‘Ayçörek’i ise Tuvana Türkay oynayacak. Filmin en komik karakterlerinden biri olan ‘Vurkaçoğlu’nu ise Ünal Yeter canlandıracak.

Komik isimleri ve birbirinden eğlenceli halleriyle seyircinin karşısına çıkan oyuncular, son
derece komik bir film olduğunu müjdeledi.

Avşar Film ve TükenmezKalem Film yapımı ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak 2016’da vizyonda olacak!

‘Bizans Oyunları’nın yeni fragmanı

 

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Küçük Vampir - The Little Vampire (2017) Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı - Insidious: The Red Door (2023) Mucizeler Parkı - Wonderpark (2019) Kasırgada Vurgun - The Hurricane Heist (2018) “Tamiri Mümkün” (2023) OCEAN’S 8 (2018)

Leave a comment