Ekranların sevilen dizisi Bir Yastıkta Cuma akşamı 90’lardan seslenecek!

Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak’ın başrollerini üstlendiği ve Erdal Tosun, Seray Gözler, Suzan Aksoy, Boncuk Yılmaz, Sinan Çalışkanoğlu, Tolga Canbeyli ünlü oyuncuların yer aldığı BİR YASTIKTA,  Cuma akşamları 22.25’de TRT1 ve TRT1HD kanallarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Dizi bu hafta hem 90’lar nostaljisi ile hem de Ünal Yeter sürprizi ile ekrana geliyor.
AHSEN VE KARTAL’IN BÜYÜK SIRRI NE?

Dünya ailesi ve Barut ailesi evde sakin sakin oturup dizi izleren kesilen elektrik aile arasında da elektrikli sohbetere yol açar! Aslında herşey biraz vakit geçirmek için anlatılan tatlı hikayeler ile başlar. Sohbet oradan oraya sıçrarken, konu iki ailenin yan yana gelmesine vesile olan evliliğe gelir. Yani Ahsen (Özge Borak) ve Kartal (Bülent Emrah Parlak)’ın düğününe! Her ikisi de bu konuyu kapatmak için uğraştıkça,  Hüseyin Bey (Erdal Tosun) duyduklarından şüphelenip sohbeti uzatır. Ve umulmadık bir zamanda açılan sohbet, anneler ve ikili tarafından ne kadar toparlanmaya çalışılsa da sırlar bir bir ortaya dökülür!

VATAN YİNE ŞİFA’NIN PEŞİNDE!

Vatan’ın (Tolga Canbeyli) ise bu hafta yine aile gündeminden uzak dertleri var!  Eline çiçeğini, çikolatasını alan Vatan,A Şifa’yı (Boncuk Yılmaz) istemeye gideceğim diye tutturur. Fakat bu durum karşısında Şifa’nın kendisine olan duygularını açıklamasından ve bunu Vatan’ın öğrenmesinden korkan Şafak (Sinan Çalışkanoğlu) hemen olaya müdahele eder.

Bu hafta da Ünal Yeter’in de eğlenceli bir karakter ile konuk olduğu dizide kahkaha garantisi var!  Bir Yastıkta 17 Mayıs Cuma akşamı 6.bölümü ile 22.25’de TRT1 ekranlarında olacak.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157633521014309″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kaptan Sabertooth ve Minik Korsanlar Kayıp Elmas Peşinde - Kaptein Sabeltann Og Den Magiske Diamant (2021) Minuscule: Kayıp Karıncalar Vadisi - Minuscule: Valley of the Lost Ants (2014) Senden Başka - Anyone But You (2024) Kaçış Planı - Escape Plan (2014) Korku Gecesi - Fright Night (2011) Bizans Oyunları: Geym of Bizans (2016)

Leave a comment