BİR YASTIKTA 2. BÖLÜMÜNDE POLİSİYE BİR KAHKAHA İLE EKRANA GELİYOR!

Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak’ın başrolünü üstlendiği yeni aile komedisi “BİR YASTIKTA” 19 Nisan Cuma akşamı saat 22:40’da TRT 1’de 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Bu bölümde Murat Serezli de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Özge Borak’ın bir boşanma avukatı olan Ahsen, Bülent Emrah Parlak’ın ise bir düğün salonu sahibi olan Kartal olarak kamera karşısına geçtiği dizide, çiftin çocuklarını Fırat Can Aydın, Yağmur Yılmaz ve Efe Kayra Yıldırım oynuyor.

“Hisseli Harikalar” yapımı dizide Erdal Tosun ve Seray Gözler kayınpeder ve kayınvalide olarak yer alırken, onların dünürü olarak da Suzan Aksoy seyirciyle buluşuyor.  Genç kuşağın başarılı isimleri Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz ve Tolga Canbeyli de dizinin oyuncuları arasında yer alıyor.
 
DAMAT VE KAYINPEDER EL ELE VERİYOR!

Hüseyin ( Erdal Tosun ) gençlik yıllarında Halide ( Seray Gözler ) için sürtüştüğü Münir ( Murat  Serezli ) ile damadı Kartal’ın ( Bülent Emrah Parlak) düğün salonunda karşılaşır.

Damadıyla hiçbir konuda anlaşamayan Hüseyin Bey bu karşılaşmanın şokuyla öyle bir işin içine girer ki, damadı ile işbirliği yapmak zorunda kalır! Hatta kayınpeder ve damat bir operasyon düzenler!

AHSEN BEBEK PEŞİNDE!

Bir müvekkili Ahsen’e ( Özge Borak ) ne olduğunu anlamadan bebeğini bırakıp gider. Ahsen elbette bu duruma çok sinirlenir ve annenin peşine düşer!

Ahsen, tüm yetkililer ile iz sürerken, evde ise başka bir telaş vardır! Çocuklar evde birden beliren bu minik arkadaşla çok keyifli vakit geçirirlerken, bir anda ummadıkları bir durumla karşılaşırlar. Çocukların yaşadığı durum, Ahsen’i de hem yetkililere hem de kayıp anneye karşı zor durumda bırakacaktır. Çünkü çocuklar bebeği kaybetmiştir!

Bu arada Şafak ( Sinan Çalışkanoğlu), Vatan’a ( Tolga Canbelyi ) Şifa ( Boncuk Yılmaz ) hakkında yalan söyler. Fakat öyle bir yalan söyler ki, hem Hüseyin ve Kartal, hem de Ahsen ve elbette kayınvalideler herşeyden haberdar olur!

Bir ekran klasiği haline gelen Geniş Aile dizisinin  senaristi Cüneyt İnay’ın yazdığı “BİR YASTIKTA” ‘nın yönetmen koltuğunda da aynı projenin yönetmeni Ömer Uğur yer alıyor

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157633267237477″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
L.OL. Sürpriz! Beyaz Perdede / L.O.L. Surprise! On The Big Screen (2020) Kevin Hakkında Konuşmalıyız - We Need To Talk About Kevin (2012) Son Aşk - Last Love (2013) Küçük Esnaf (2016) Arakçılar - Shoplifters (2019) Film (2012)

Leave a comment