Beren Saat, Özgür Masur İmzalı
Elbisesiyle Büyüleyecek!

Kanal D’nin yapımcılığını Indhouse’un üstlendiği, başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Arzu Gamze Kılınç, Zafer Algöz, Alican Yücesoy, Engin Hepileri ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “İntikam”ın yayınlanacak yeni bölümünde; Beren Saat (Yağmur), Özgür Masur imzalı özel tasarım elbisesiyle göz kamaştıracak.
Hafize Çeliktürk ve Seda Çeliktürk’ün stylingini gerçekleştirdiği İntikam’ın bu akşamki bölümünde Beren Saat, modacı Özgür Masur’un tasarladığı elbisesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. El işi dantelden dikilen elbise, Masur’un yaz koleksiyonunun en hit parçalarından biri. Sezonun en önemli rengi gri mavi elbise, Swarovski marka taşlı çanta ile kombinlendi.
Dizide Beren Saat’in canlandırdığı Yağmur karakteri bu elbiseyi, Arsoylar’ın organize ettiği bir davette giyiyor. Elbisesiyle ve güzelliğiyle tüm katılımcıları büyüleyen Yağmur, gecenin sonunda Emre’den sürpriz bir teklif alıyor.
İntikam, heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ainbo: Amazon'da Büyük Macera - AINBO: Spirit of the Amazon (2023) Justice League: Adalet Birliği - Justice League (2017) Geçit Yok - The Last Stand (2013) Lady Macbeth (2017) Gloria (2014) Kiracı - The Resident (2011)

Leave a comment