İzleyicinin kendinden bir parça bulacağı,beklenmedik ve çok şaşırtıcı bir aşk hikayesi. 2011’in en iddialı filmlerinden biri olmaya aday “Bir Avuç Deniz”in çekimleri tamamlandı.

Bir Avuç Deniz’in, yönetmenliği ve senaryosu, bugüne dek yüzden fazla reklam filmine imza atmış Leyla Yılmaz’a ait. Başrollerde günümüzün başarılı ve popüler oyuncularından Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan, Zeynep Özder, Ahu Yağtu ve Tuğrul Tülek’in yanısıra tecrübeleri ile kendilerini kanıtlamış Ayda Aksel ve Can Gürzap yer alıyor. İstanbul ve güney sahillerinde çekimleri tamamlanan filmin konusu ise kısaca şöyle; Deniz isimli bir kızın; Deniz’e aşık Mert’in; Mert’e aşık Deniz ve Dilek’in; belki de hepsinden önemlisi, oğlu Mert’e aşık Rana Hanım’ın hikayesi.
Bir avuç aldığımız deniz, gerçekten deniz midir? Tutkularımızın sınırı nerede?
Sinema dağıtımı Cinefilm tarafından  yapılacak “Bir Avuç Deniz” Mart 2011’de vizyona girecek.

http://www.biravucdeniz.com/fragman/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
U2 3D  (2009) Kutu - The Box (2010) Yolcular / Passengers (2009) Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman - Open Season: Scared (2015) Halil (2022) Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş? (2016)

Leave a comment