POP MÜZİĞİN SEVİLEN SESİ “BERKAY” ROMEO JULIET PERFORMANS HALL’DA..

Pop müziğin hızlı çıkış yapan genç, yakışıklı, yetenekli sesi Berkay 05.11.2011 Cumartesi Romeo Juliet Performans Hall’da sizlerle.. “Ele İnat” albümüyle müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Berkay’ın sevilen parçalarıyla eğlenceye doyamayacaksınız.
Konser kapı açılış saati 22:00. Biletler Biletix ve giriş kapısından temin edilebilecek. Giriş ücreti 30 TL olan konserde, içkiler ekstra..

Romeo Juliet İstanbul

Juliet kadar sade, duygusal, romantik ve asla Juliet’inden ayrı düşünülmeyecek bir Romeo… Onlar kadar ateşli, eğlenceli, tutkulu, farklı ve seçkin bir mekan hayal edin… Tutku ve aşkın sembolü Romeo Juliet, Asmalı Mescit ile Pera arasında muhteşem bir Haliç manzarası ile iki farklı konsept bölümünden oluşan etkinlik ve organizasyonları ile yeni sezonda da ilk tercih edilen mekanlar arasında ….

Berkay, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti. Müzik yolculuğuna lisedeyken Eurovision elemelerine katılarak adım atan Berkay sonrasında İzmir’de okul grubunda solist olarak devam etti. Grubuyla birlikte çeşitli yarışmalara katılan Berkay, aynı zamanda bar ve gece kulüplerinde sahne almaya başladı. Kısa sürede başarılı performansı sayesinde fark edilen Berkay, Ege bölgesi’nin tamamında tanınır hale geldi.
Ege Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nı ve aynı anda 9 Eylül Üniversitesi Müzikoloji bölümünü de kazananan Berkay, yoğun çalışmaları nedeniyle öğrenimini tamamlayamadı.

İzmir’deki müzik kariyerine İstanbul’da devam etme kararı alan Berkay, Hande Yener, Gülşen, Fatih Erkoç, Yıldız Tilbe ve Volkan Konak gibi isimlere vokal yaptı. Berkay, prodüktörü Polat Yağcı’nın kendisini keşfetmesiyle yoğun bir albüm hazırlığı içine girdi.
Albümünde pop müziğin divası Sezen Aksu’nun büyük desteğinin yanı sıra, Sinan Akçıl, Soner Sarıkabadayı, Mithat Can ve Ozan Doğulu gibi isimlerle çalışan Berkay, kısa sürede müzik dünyasının en çok konuşulan ve dinlenen isimleri arasında yerini almıştır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Patron Gibi - Like a Boss (2020) Jüpiter’in Uydusu - Jupiter Holdja – Jupiter’s Moon (2017) Azap (2015) Ayla (2017) Kayıp Şehir - The Lost City (2022) Şeytan Uykuda - Mete Miedo - Don’t Come Back Alive (2023)

Leave a comment