BERKANT’I  ANMA GECESİNDE ARPAK KARDEŞLERE İLGİ YOĞUNDU

Türk Pop Müziği’nin unutulmazlarından “Bay Samanyolu” Berkant, 30 Eylül Salı gecesi TİM Maslak Show Center’de düzenlenen gecede anıldı. KRAL POP TV ve KRAL POP RADYO Medya Sponsorluğunda gerçekleşen gecede Berkant’ın yakın dostu olan sanatçılar sahne aldı. Sevilen müzik adamı Metin Özülkü ve orkestrası eşliğinde izleyicilere muhteşem saatler yaşatan Selçuk Ural, Güzin’le Baha ikilisi, Ercan Turgut, Asu Maralman, Metin Ersoy, Tülay Özer, İskender Doğan, Recep Aktuğ gibi isimler Berkant’ın unutulmaz şarkısı samanyolunu izleyiciyle hep bir ağızdan söylediler. Gecenin sunuculuğunu Çiğdem Tunç ile oyuncu Taner Rumeli üstlenirken görüntüleri ve işlerindeki başarılarıyla izleyiciden tam not aldılar. Anadolu Rock müziğinin sevilen isimleri Mehmet Arpak, ve Ekrem Arpak usta müzik adamının anıldığı geceye katılırken, önemli değerlerimize verdikleri önemi de göstermiş oldular. Gecede yoğun bir ilgiyle karşılaşan Arpak Kardeşler, bugüne kadarki duruşları ve işlerindeki başarının semeresini hem sanat dünyasının ilgisi hem de sevenlerinin çoğalmasıyla görmeye başladılar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ayin - The Sacrament (2014) Şeytanın Oteli - Fritt Vilt 3 – Cold Prey 3 (2011) Hayat Kitabı - The Book of Life (2015) FERRARI (2023) Ankara Yazı: Veda Mektubu (2016) DİLBERAY (2022)

Leave a comment