BEN ÖLMEDEN ÖNCE / BEFORE I FALL

Lauren Oliver’ın aynı adlı bestseller gençlik romanından uyarlanan Ben Ölmeden Önce / Before I Fall, tek bir günün içine sıkışan Samantha’nın inanılmaz hikayesini anlatıyor. 17 yaşındaki Samantha okulda harika bir arkadaş grubuna ve mükemmel sevgiliye sahiptir. Ancak bir gün her şey değişir. Geçirdiği bir kaza sonucu Samantha esrarengiz bir şekilde, tekrar tekrar aynı günü yaşamaya başlar. Her sabah aynı güne uyanan Samantha, gün boyunca herkesin ne yaptığını biliyor fakat ne denerse denesin sonunda günü baştan yaşamaya başlıyor. Hayatınızı kökünden değiştirmek ve gerçek aşkı bulmak için tek bir gün bile farklılık yaratabilir mi? Hikaye kurgusuyla çok beğenilen ve eleştirmenlerin “Twilight jenerasyonunun Groundhog Day’i”olarak tanımladığı filmin başrollerinde Hollywood’un yükselen yıldızları Zoey Deutch (Vampire Academy, Dirty Grandpa) ve Halston Sage (Neighbors, Paper Towns) yer alıyor.

Yönetmen: Ry Russo-Young?
Oyuncular: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller, Jennifer Beals?
Yapımcı: Brian Robbins, Matthew Kaplan, Jon Shestack
?Senaryo: Maria Maggenti, Lauren Oliver (roman)
?Görüntü Yönetmeni: Michael Fimognari
Yapım Yılı: 2017
Ülke: A.B.D.?
Süre: 99 dk.?
Dağıtım: Bir Film
İthalat: Fabula Films
Vizyon Tarihi: 17 Mart 2017Ben Ölmeden Önce – Before I Fall

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Tolkien (2019) Pıtırcık - Le Petit Nicolas (2010) Güneşin Oğlu (2008) Sadık Bir Adam - A Faithful Man (2019) Şahane Hayaller (2020) Şeytan Uykuda - Don't Come Back Alive (2023)

Leave a comment