UĞUR ULUDAĞ İLE MALATYA’DAN, NEWYORK AKTARMALI KAHKAHALI LOS ANGELES UÇUŞU!

“BEN CHALLENGER MEŞREBİM” GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR!

“Şimdi gülün, yarın her şey daha kötü olacak!” diyen Uğur Uludağ, yeni gösterisi “Ben Challenger Meşrebim” ile neşelendirip güldürmeye devam ediyor! Uludağ 2 perdelik müzikli gösterisiyle 26 Nisan Perşembe günü KATS Sahne’de izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek!

Yine yazıp yöneten ve sahneye de kendisi çıkan Uğur Uludağ, fonda babasının resmettiği ultrason resmi önünde, Malatya’dan Los Angeles’a uzanan kahkahalı ve fena halde anormal hikayesiyle, izleyenleri eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Nevada Çölü’nün ortasında başına gelenlerle, Malatya’da teknolojiye kafa tutma hikayeleriyle çok güldürüyor.

Kahkahalarla izlenen gösteri sürpriz bir finalle de seyirciyi adeta koltuklarına çiviliyor.

3. Türden Yakın İlişkiler, 27 Numara ve Kaygan Zemin’in yaratıcısı Uğur Uludağ, oyunu yazıp, yönetip oynadığı gibi bazen unutan ve unuttuklarını hatırlayıp yeniden anlatan da kendisi!

Sahnede tek başına sahnelenen gösterilerin hiçbirine benzemeyen gösteri, hem komik hem müzikli hem de fena halde anormal!

Ünlü radyocu ve iletişimci Levent Erim de oyunun müziklerini hazırlayıp çalıyor.
SGM’nin yapımcılığını yaptığı E.S.E.K (ESPRİ STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ KURUMU)’nun yeni oyunu, güzel çirkin aramadığı, gönlüne göre bir seyircisiyle buluşmaya devam edecek!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı - The Secret Life of Pets (2016) Luis ve Uzaylı Dostları - Luis and the Aliens (2019) Rio - RIO (2011) The Spirit (2009) Star Wars: Güç Uyanıyor - Star Wars: The Force Awakens (2015) Çıldırmış Ayı - Cocaine Bear (2023)