Bekarlığa Veda
Sadece erkekler mi bekarlığa veda eder?

SİNOPSİS

Üç oyunbaz nedime, eski bir arkadaşlarının düğününden önceki gece biraz eğlenmenin yoluna bakar ancak umduklarından çok daha fazlasını bulurlar. Beyaz atlı prensi Dale’le (Hayes MacArthur) evlenmek üzere olan Becky’nin lisedeki arkadaş tayfası düğün öncesinde bekarlığa veda partisi için New York’ta bir araya gelir. Bu arkadaş tayfasından Regan (Kirsten Dunst) iş hayatında son derece başarılı, arkadaşları arasında ilk evlenenin kendisi olmaması konusunda gizliden gizliye iç geçiren baş nedimeyken, Gena (Lizzy Caplan) ise romantizmden nefret ediyormuş numarası yapan, hazır cevap bir hınzır, Katie (Isla Fisher) de iyi yaşamayı seven, aptal ama güzel bir kadındır. Ne var ki, Becky bekarlığa veda partisini tadında bırakma konusunda ısrarcı olunca, üç kişilik bu arkadaş tayfası partiden sonra gönüllerince eğlenmeye devam eder. İşler sarpa sarması uzun sürmez: Şeytana uyan üçlü, ellerindeki yırtık gelinlikle bütün
Manhattan’ı tavaf eder; zorla kuru temizlemeci dükkanını açtırır; kadınsı cazibelerini kullanarak kapalı terzileri açtırır; damat Dale’in bekarlığa veda partisini basar. Regan’ın beyaz yakalı, hedonist dengi Trevor’la (James Marsden) buluşması, Katie’nin peşine eski sınıf arkadaşı Joe’nun (Kyle Bornheimer) takılması ve Gena’nın kendisini eski sevgilisi Clyde’a (Adam Scott) kaptırması bu partide olur. Kızlar bu geceden sağ çıkabilecek mi? Yırtık gelinliği onartıp, zamanında düğünde Becky’nin yanında olabilecek mi? Zaman daralıyor ama kızlar hiç unutmayacakları, hayatlarını değiştirecek bir hafta sonunun daha başındalar.

Eleştirmenlerden olumlu not alan, “Bachelorette” isimli tiyatro oyununu sinemaya uyarlayan Leslye Headland, akıl almaz çöküşler yaşamanın, muhteşem keşifler yapmanın ve hatta dostluklarını pekiştirmenin eşiğindeki kadınların öyküsünü anlatan bu jilet gibi
keskin komedide senarist ve yönetmen olarak görev alıyor.

Film Bilgileri

Orjinal Adı: Bachelorette
Yönetmen: Leslye Headland
Senaryo: Leslye Headland
Oyuncular: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, James Marsden, Kyle Bornheimer, Rebel Wilson, Adam Scott
Filmin Süresi: 94 dakika.
Yapım: ABD
Tür: Romantik, Komedi
Gösterim Tarihi: 21 Aralık 2012
İthalat: Medyavizyon
Dağıtım: Medyavizyon

Türkçe Altyazılı Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=7S5PX_XOpdA&feature=g-user-u

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Olaylar Olaylar (2016) Demon: Azab-ül Kem (2024) Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 (2017) Sevimli Dostlar - Liliane Susewind: Ein Tierisches Abenteuer - Little Miss Dolittle (2019) Sekerat: Son (2016) Kötü Alışkanlıklar - Entre Tinieblas (2022)

Leave a comment