Bekar Bekir

Konu: Bekir, 32 yaşında annesiyle beraber yaşamaktadır, hâlâ bakir ve bekârdır. Elinden düşürmediği kız tavlama sanatı kitabıyla yılmadan, yorulmadan gerçek aşkı arar. Tek gecelik ilişkiler ve seksle âlâkası olmayan Bekir, gerçek aşkı bulup evlenip ömür boyu mutlu olmak istemektedir. Ama hem çok sakar, hem çok saf, hem de şansız olduğu için başına hep bir talihsizlik gelir, aradığı aşkı bir türlü bulamaz. Görücü usulü evliliği reddeder Bekir. Aşkını kendi bulacaktır ama çevrelerinde bekâr kız bile kalmamıştır. Onun bu haline üzülen ve Bekir’i çok seven mahalleli beraber para toplayıp, evleneceği aşkını bulması için Bekir’i Türkiye’nin en lüks ve havalı oteline tatile yollar. Yakışıklı kuzeni Selçuk da o otelde çalışmaktadır. Bekir’in, biraz kafa dinlemek ve paparazzilerden kaçmak için farklı bir isimle aynı otelde kalan İrem Derici ile karşılaşmasıyla olaylar gelişir ve filmin komedi dozu iyice artar.

Gösterim Tarihi: 01 Eylül 2017
Dağıtım: FFD Film
Yapım: Kırmızı Beyaz Film, Dijital Yapım Evi
Kostüm Tasarım: Derya Yazkan
Ses Operatörü: Çağtaş Karagöz
Makyaj: Jeff
Yapım Koordinatörü: Bahar Bakkal
Sanat Yönetmeni: Çağatay Öney
Yardımcı Yönetmen: Gökdeniz Uslu
Kurgu: Erkan Erdem, Alican Özker
Post Prodüksiyon Süpervizörü: Fatih Dağlı
Hikâye: Hulusi Derici
Müzik: Mehmetcan Erdoğan
Görüntü Yönetmeni: Fırat Lita Sözbir
Uygulayıcı Yapımcı: Deniz Tuncay
İdari Yapımcı: Ayşe İlker Turgut
Senaryo: Hulusi Derici, Baykut Badem, Doğan Mirdoğan
Yapımcı: Hulusi Derici, Mustafa Uslu
Yönetmen: Serdar Işık
Oyuncular: Bektaş Erdoğan, İrem Derici, Burçin Bildik, Mevlüt Acaroğlu, Bengi Öztürk, Pınar Ünsal, Billur Pınar Yılmaz, Buse Popara, Ayfer Çakır, Merve Sarıtaş, Sabriye Kara

Klip:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ay’da İlk İnsan - First Man (2018) Tek Yürek İmalat-ı Harbiye (2023) Takip 3: Son Karşılaşma - Taken 3: It End Here (2015) Kaçış Odası - Escape Room (2017) Üç Tepe - Three Peaks (2018) Otel Transilvanya 2 - Hotel Transylvania 2 (2015)