DEDESİNİN TORUNU, BABASININ OĞLU;
NEJAT UYGUR
“KAÇMA BİRADER”DE

Büyük usta Nejat Uygur’un torunu, başarılı oyuncu Behzat Uygur’un oğlu Nejat Uygur ilk sinema filmi “Kaçma Birader”de, ailesinin komedi geleneğini başarıyla sürdürüyor!

İkisi de ilk kez bir sinema filminde rol alan Nejat Uygur (Eren) ve Alina Boz (Melis), Kaman Kardeşler imzalı “Kaçma Birader”de internet üzerinden tanışan iki sevgiliyi canlandırıyor. Yozgatlı Kolçak Ailesinin en küçük oğlu Eren, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçınca bütün ailesini de peşinden Taksim’e sürükleyip birbirinden komik olayların kapısını açıyor.

HEM TİYATRODA, HEM SİNEMADA KOMEDİ

Farklı tiyatro festivallerinde, rol aldığı iki ayrı oyunla iki “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü kazanan Nejat Uygur; Behzat ve Süheyl Uygur’la birlikte “Hassta Etme Adamı” adlı oyunuyla sahneye çıkmaya devam ediyor. Reklam filmi ve dizilerde de rol alan genç Uygur, hem tiyatroda, hem de sinemada ailesinin komedi geleneğini büyük bir başarıyla sürdürüyor.

Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği “Kaçma Birader” 106 dakika kesintisiz kahkahayla sinemalarda!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kirpi Sonic 2 - Sonic the Hedgehog 2 (2022) MUCİZE 2: AŞK (2019) Karanlık Saat - The Darkest Hour (2012) Ant-Man (2015) Müslüm Babanın Evlatları (2014)

Leave a comment