YARDIM MELEĞİ HANDE!
HANDE SUBAŞI, BEHZAT GERÇEKER’İ KIRMADI!

Ekranların sevilen oyuncusu ve model Hande Subaşı, 20 Nisan 2011 gecesi Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı’nda TED yararına yapılacak olan konser gecesinin sunuculuğunu üstlendi. Bu yıl TED (Türk Eğitim Derneği)nin yüzü olan ve bu çerçevede ilk yardım konseri için düğmeye basan Behzat Gerçeker, Türkiye genelinde başarılı fakat maddi imkana sahip olmayan çocukların eğitimi için para toplayacak. Bu anlamlı yardım gecesinde, organizasyonun sunuculuğu için Hande Subaşı’nı arayan Behzat Gerçeker, ‘Kendisi kadar kalbi de güzel bir insan Hande. Daha ilk telefonumda büyük bir keyifle katkıda bulunacağını söyledi. Tüm’den TED geliri çocukların eğitimine harcanacak olan bu anlamlı gecede tüm sanatçı dostlarıma sonsuz teşekkürler.’ dedi.

Enbe Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker ile birlikte Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Elvan Günaydın, Eren Sandal, Ali Erenus, Ayşen ve Aytekin Kurt da gecede sahnedeki yerlerini alacaklar. Aynı zamanda ‘Kalbim’ adlı albümün ilk tanıtım konseri olma özelliğini de taşıyan organizasyon 20 Nisan 2011 Çarşamba gecesi saat: 20.00 ‘de Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Yoğun bir katılım beklenen ve İstanbul’dan sonra, bu yıl bir de Ankara’da yapılacak konserlerin tüm geliri Türk Eğitim Derneği’nin 10 bin Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye Kampanyası burs fonuna aktarılacak.

Daha önce Enbe albümlerinde birlikte ‘Unutamam’, ‘Eksik’ ve ‘Yağmur Ağlıyor’ ile hit parçalara imza atan Mustafa Ceceli, bundan böyle sadece aranjör olarak çalışacağı Behzet Gereker ve orkestrasını bu konserde yalnız bırakmayacak. ‘Benim için duygu yoğunluğu yoğun bir konser olacak’ diyen Ceceli, her zaman eğitime destek olmak için hazır olduğunu ifade etti.

10.000 GENÇ MEŞALE NEDİR?

Türk Eğitim Derneği’nin çatısı altında yürütülen bir kampanyadır 10.000 Genç Meşale. Amacı Türkiye genelinde başarılı fakat maddi imkana sahip olmayan çocukların 6. sınıftan itibaren üniversite bitimine kadar her türlü maddi ve de manevi ihtiyaçlarının karşılanabilmesidir. Geçtiğimiz yıl başlatılan bu kampanya 10.000 çocuğa ulaşana kadar devam edecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çilek (2014) Adamlar - Men (2022) Kurdun Uyanışı - Wolf Totem (2016) Şeflerin Savaşı - Comme Un Chef (2014) Kapımdaki Aşk - Home Again (2018) Kızım ve Ben (2018)

Leave a comment