“BEHZAT Ç. ANKARA YANIYOR” 1 KASIM’DA SİNEMALARDA!
Bir Serdar Akar filmi  

Ekranların fenomen dizisi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”, takipçileriyle yeniden beyazperdede buluşmaya hazırlanıyor. Yepyeni bir hikâyeye sahip olan “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” sinema filmi 1 Kasım’da vizyona giriyor.
Adam Film’in yapımcılığında gerçekleşen filmin yönetmeni Serdar Akar. Filmin senaryosunu aynı zamanda dizinin de senaristi olan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Çekimleri Ankara ve Kıbrıs’ta gerçekleşen film oldukça etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. “Behzat Ç. Ankara Yanıyor’da: Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler’in yanı sıra, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan, Aslı Tandoğan, Serenay Sarıkaya, Sadi Celil Cengiz, Tuğrul Tülek ve Ekim Mağden yer alıyor.        

Filmin konusu ise şöyle; Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Baş komiser atanmıştır. İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir.
İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğunda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman Hükümeti, cinayete gözlemci olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Baş komiser Himmet, bakkal ve Almanın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır…
Oyuncu kadrosu ve işlediği konularla televizyon tarihine ismini altın harflerle yazdıran BEHZAT Ç.’nin son filmi BEHZAT Ç. ANKARA YANIYOR büyük hayran kitlesi tarafından merakla ve özlemle bekleniyor.

BeHZAT Ç ANKARA YANIYOR
Vizyon Tarihi: 1.11.2013
Yönetmen: Serdar Akar
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan, Aslı Tandoğan, Serenay Sarıkaya, Sadi Celil Cengiz, Tuğrul Tülek, Ekim Mağden, Eray Eserol
Senaryo: Ercan Mehmet Erdem
Yapım: Adam Film
Dağıtım: Tiglon
Süre: 103 dk.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157635733719756″]

Fragmanı izlemek için:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Köylüler - The Peasants (2024) En Mutlu Olduğum Yer (2010) Bütün Saadetler Mümkündür (2018) Hayat (2023) Sahipsiz - Surrogate (2024) AQUAMAN (2018)

Leave a comment