Bu klip dünya’da konuşulacak !
Bedük’ten Türkiye’nin ilk interaktif klibi

Her yaptığıyla müzik piyasasına bir yenilik kazandıran Bedük, yeni şarkısı DiscoBreaker için hazırladığı Türkiye’nin ilk interaktif video klibi ile farkını bir kez daha ortaya koydu. Internet Explorer 9’un üstün özelliklerinin kullanıldığı klip, kişiselleştirilebilme özelliğiyle izleyenleri klibin bir parçası haline getirerek benzersiz bir deneyim yaşatıyor.
Müziğiyle sadece Türkiye’de değil yurtdışında da büyük beğeni toplayan Bedük, bilişim devi Microsoft ile yaptığı işbirliğiyle Türkiye’nin ilk interaktif video klibine imza attı. Disco Breaker adlı hareketli şarkısı için, Internet Explorer 9’un fark yaratan özellikleri ve benzersiz imkanları kullanılarak yapılan klip ile Bedük yine müzikseverleri ekran başına kilitleyecek.
Bedük’ün “Disco Breaker” parçası için Internet Explorer 9’un HTML5 özellikleri kullanılarak oluşturulan klip ilk olarak internet ortamında yayınlanacak. Bedük, müzikseverlerin olduğu kadar teknoloji meraklılarının da büyük ilgisini çekecek yeni klibi için “ Disco Breaker” parçasının ritmine ancak Internet Explorer 9 gibi güçlü bir teknoloji ayak uydurabilirdi. Bu yepyeni ve inanılmaz deneyimi size ulaştırırken bize yardımcı olan ve bu teknolojileri sunan Microsoft’a teşekkür ederim” diye konuştu.
Dansları ve farklı tarzıyla müzik sektörünün en yaratıcı isimlerinden biri olan Bedük’e klipte dünya çapında tanınan dansçı Yasmin Ogbu eşlik ediyor. Türkiye’den de birçok genç ve başarılı dansçıya yer verilen klibin koreografı ise daha önce Wiley, Kate Nash ve Moby gibi isimlerle çalışan Stuart Bishop.
Disco Breaker, dans ederken kendisine tam anlamıyla ayak uydurabilecek, ritmi dansın ve yaşamın kaynağına dönüştürecek ruh eşini arayan Ela’nın hikayesini anlatıyor. Bedük’ün bu ay sonunda bir yaşına basacak olan kızı Ela’ya itafen yazdığı şarkının klibinde aynı zamanda, Bedük’ün Facebook ve Myspace sayfasından seçtiği hayranları da rol aldı.
Bu yepyeni deneyimi yaşamak için www.discobreaker.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Asteriks: Roma Sitesi - Astérix: Le Domaine Des Dieux (2015) Emanet (2024) Çanakkale Çocukları (2012) Rüzgar Yükseliyor - The Wind Rises (2014) Tehlikeli Oyun - Beyond The Reach (2015) Bir Hurdacının Hayatı - An Episode in The Life of an Iron Picker – Epizoda U Zivotu Beraca Zeljeza (2013)

Leave a comment