Başvuru: Kabul (Admission) filminin Türkçe afişi yayınlandı!

Zor Baba 3 (Little Fockers), Bir Erkek Hakkında (About A Boy) ve Amerikan Pastası (America Pie) gibi birbirinden başarılı komedi filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Paul Weitz’in son filmi “Başvuru: Kabul (Admission)” un Türkçe posteri yayınlandı. D Productions’ın Türkiye dağıtımcısı olduğu film, 14 Haziran’da izleyicileriyle buluşacak.

Bu yıl Altın Küre Ödül Töreni’ndeki performansıyla dikkatleri iyice üzerine çeken, 30 Rock’un yıldızı Tina Fey ile komedi filmlerinin aranan aktörü Paul Rudd’un başrolde yer aldığı filmin konusuysa şöyle:

İlkbahar, lise son sınıf öğrencilerinin üniversite onaylarını bekledikleri heyecanlı bir dönemdir. Princeton Üniversitesi’nde kabul ofisi görevlisi olarak çalışan Portia Nathan (Tina Fey), başvuruları değerlendirmektedir. Portia, bu yıl da her yıl olduğu gibi Üniversite’ye seçilecek öğrencileri toplamak üzere yola çıkar. New Quest’i ziyarete gittiğinde üniversiteden sınıf arkadaşı olan öğretmen John Pressman’la (Paul Rudd) görüşür.  John’un yetenekli öğrencisi Jeremiah (Nat Wolf – New Year’s Eve) Princeton Üniversitesi’ne kabul edilmek üzeredir. Jeremiah ile ilgili kilit nokta; John’un, Portia’nın öğrencilik yıllarında evlatlık vermek zorunda olduğu oğlunun Jeremiah olduğundan şüphelenmesidir. Portia’nın özel ve profesyonel hayatındaki bu dönüm noktası, kendine dair birçok şey keşfetmesini ve hayatın ne kadar keyifli olduğunu anlamasını sağlayacaktır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
 Ye Dua Et Sev - Eat Pray Love  (2010) Robinson Crusoe & Cuma (2015) Eşrefpaşalılar (2010) Maskeli Balo - Masquerade (2023) Hüddam 4: Ahmer (2024) Sürpriz Damatlar - Qu'est-ce qu'on a Fait au Bon Dieu? - Serial (Bad) Weddings (2014)

Leave a comment