BAŞROLDE AŞK’TA VAMPİR MODASINA UYDU!
BAŞROLDE AŞK’TA SÜPRİZ İSİM MEHMET TURGUT!
BAŞROLDE AŞK KANA BULANDI!

TRT 1’in cuma akşamları ekrana gelen sevilen komedi dizisi Başrolde Aşk’ta her hafta ilginç bir olay yaşanıyor. Vampir kılığına giren Sarp Sezgin rolündeki Erdem Yener’in  fotoğraf çekimi sırasında uygulanan kanı gören Mustafa Sandal bayılıp yere düştü.
Sette çekilen sahne esnasında senaryo gereği kan görünce bayılması gereken Erdem Yener iken sahne esnasında Mustafa Sandal’In oynadığı gani galip’in doğaçlama oynadığı bayılma ve düşme anı settekileri şaşırttı. Kendini bir anda yere atan Mustafa Sandal sahnelerde doğaçlama olarak yönetmen ve ekibe sıkça güzel süprizler yaşatıyor.

Dizinin bu hafta yayınlananan bölümündeki bu sahnede konuk oyuncu olarak önemli isimlerle yaptığı farklı fotoğraf çekimleri ve dergisi 46 ile adından sıkça söz ettiren başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut oldu. Başrolde Aşk dizisinin tanıtım afişlerinin  fotoğraflarını da Mehmet Turgut çekmişti.
Fotoğraf çekimi sahnesi Mustafa Sandal ve Erdem Yener’le yapıldı. Son zamanlarda oynadığı reklam filmleriyle çok sevilen ve beğenilen Erdem Yener ‘e saatler süren vampir makyajı uygulandı. Oynadığı sahnedeki vampir tiplemesiyle herkesi güldüren Erdem Yener Mehmet Turgut’un meziyetinin sadece fotoğraf olmadığını ve oyunculuğunu çok beğendiğini söyledi.

Dizide Gani Galip( Mustafa Sandal) oyuncusu Sarp Sezgini( Erdem Yener) fotoğraf çekimi için Mehmet Turgut’a götürür. Ancak Mehmet derginin konsepti açısından Sarp’ı son zamanların modası haline gelen vampir kılığına sokunca işler karışır. Gani bu duruma müdahele etmeye çalışır. Ancak sahnenin sonu Gani’nin bayılıp yere düşmesiyle son bulur. Çekilen sahnelerde oldukça eğlenen oyuncular sahnenin sonunda Mehmet Turgut’la beraber hatıra fotoğraf çektirdiler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası - TMNT: Mutant Mayhem (2023) Bas Gaza - Overdrive (2017) Fırtınalı Soygun - Force of Nature (2020) Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri (2020) Küffar (2024) Aile Hükümeti (2020)

Leave a comment