ZEYTİNLİ’Lİ ERTAŞLAR İZZETTİN DOĞAN İLE AKRABA OLDU..

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, göreve başladıktan sonra ilk nikahını kıydı. Zeytinli’li
Ülkü ve Muharrem Ertaş’ın kızları Fatma Ertaş ile Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın oğlu Sedat Doğan’ın nikahını kıyan Başkan Saka genç çifte mutluluklar diledi. Edremit’in Zeytinli Mahallesi’nin tanınmış ailelerinden Ülkü ve Muharrem Ertaş’ın kızları Fatma Ertaş ile Cem Vakfı Genel Başkanı ve Alevi Vakıfları Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin ve Berin Doğan’ın oğulları Sedat Doğan’ın düğünleri Edremit’in Güre sahilinde ki Adrina Otel’de yapıldı. Nikah şahitliklerini Mevhibe Birsen Bulut ve Celal Kış’ın yaptığı genç
çiftin nikahlarını Belediye Başkanı Kamil Saka kıydı. Başkan Saka, “Ertaş ve Doğan ailelerini kutlar, Fatma ve Sedat Doğan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

Bizde elektronikgazete.com ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Benim Babam Bir Kahraman (2023) Lilli Ve Sihirli Kitabı - Lilly The Witch (2009) Kaçakçılar - Smugglers (2023) Cehennem - Inferno (2016) Thelma (2018) Liseli Polisler - 21 Jump Street (2012)

Leave a comment