BKM’DEN YENİ YILA BİR MASAL:
BANA MASAL ANLATMA!

KONU: Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Bana Masal Anlatma, sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki gencin hikayesi.

Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman), doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin göz bebeği olan bir gençtir. Bir gün Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran Ayperi (Hande Doğandemir) hayatına girer…

FİLM HAKKINDA:

“Rıza kahraman olmak ister, Ayperi ise kahramanını bulmak!”

Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, BKM Film yapımı sezonun bol
kahkahalı filmi “Bana Masal Anlatma” 9 Ocak’ta vizyonda.

Suriçili dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman), doğup büyüdüğü mahallede, esnafın ve mahallelinin gözbebeği olan bir gençtir. Rıza’ya bildiği her şeyi unutturup ezber bozduran ise Ayperi (Hande Doğandemir) olacaktır.

“Bana Masal Anlatma” sıradan bir mahallede, eskimeyen dostlukların kanatları altındaki iki
gencin hikayesi!

Delikanlı, kalbi iyilikle dolu, kızlar konusunda şeytanın bacağını kıramamış, çekingen dolmuş şoförü Rıza. Kız ise, elini attığı her şeyi değiştirip güzelleştiren masal kahramanı, hayran olunası Ayperi…

Filmde, Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik, Ercan Yazgan, Ani İpekkaya rol alıyor.

Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun ise filmin konuk oyuncuları.

GÖSTERİM TARİHİ: 09 Ocak 2015
DAĞITIM: UIP Filmcilik
YAPIM ŞİRKETİ: BKM Film
YAPIMCI: Necati Akpınar
YÖNETMEN: Burak Aksak
OYUNCULAR: Hande Doğandemir, Fatih Artman, Tarık Ünlüoğlu, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Ercan Yazgan, Cihan Ercan, Sadi Celil Cengiz, Burcu Biricik
KONUK OYUNCULAR: Gökçe Bahadir, Gürkan Uygun

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sen Dünyaya Gelmeden (2012) JUDY 3 Ocak'ta Sinemalarda (2020) İmgeler ve Sözcükler - The Image Book (2019) Parker (2013) Son Vampir - Blood: The Last Vampire (2009) Corgi: Kraliyet Afacanları - The Queen’s Corgi (2019)

Leave a comment