BAJRANGI BHAIJAAN – 17 AĞUSTOS 2018

BAJRANGI BHAIJAAN: SEVGİNİN GÜCÜ

Bollywood’un dünya çapında en ünlü oyuncularından Salman Khan’dan yürekleri ısıtan, sevgi dolu bir hikaye BAJRANGI BHAIJAAN: SEVGİNİN GÜCÜ. Salman Khan’ın yapımcılığını da üstlendiği film, DANGAL gibi tüm dünyada en çok izlenen Hint filmlerinden. Gösterime girdiği her ülkede büyük beğeni toplayan BAJRANGI BHAIJAAN, Hint sinemasının en unutulmaz filmlerinden de biri. DANGAL ve SECRET SUPERSTAR filmlerini ülkemizde izleyiciyle buluşturan, Aamir Khan’ı Türkiye’ye getiren FİLMARTI FİLM tarafından CGV Mars dağıtımıyla ülkemizde ilk defa 17 Ağustos’ta sinemalarda!

Konu: 5 yaşında Pakistanlı Müslüman bir kız olan Şahida, doğuştan konuşamıyordur. Annesi bir ümitle tedavi olması için onu Hindistan’a götürmeye karar verir. Ancak onca fedakarlıklarla çıktıkları bu yolculukta Şahida, uyuyan annesinden habersiz trenden iner. Tren hareket edince sesini duyuramaz ve bir başına oracıkta kalır. Bilmediği topraklarda ailesinden uzak kalan küçük kızın yolu, Bajrangi (Salman Khan) adlı iyi kalpli bir adamla kesişir. Ancak Bajrangi ona yardım etmeye çalışsa da konuşamayan kızın ne adını ne de evinin yolunu öğrenemez. O sırada Bajrangi de sevdiği kadın Rasika ile evlenmeye çalışıyordur. Ama Rasika’nın babası evlenmeden önce Bajrangi’ye kendini kanıtlaması ve ev alması için belirli bir süre vermiştir. Ancak Bajrangi, bu çaresiz küçük kızı tek başına bırakamaz. Kaderin bir araya getirdiği ikili Şahida’nın ailesini ararken macera dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Orijinal Adı: BAJRANGI BHAIJAAN
Yapım: Hindistan
Yapım Yılı: 2015
Dil: Hintçe, Urduca
Renk: Renkli
Tür: Aksiyon, komedi, dram
Süre: 160 dakika
Yönetmen: Kabir Khan
Senaryo: Vijayendra Prasad, Kabir Khan, Parveez Sheikh, Asad Hussain
Oyuncular: Salman Khan, Kareena Kapoor, Nawazuddin Siddiqui
Görüntü Yönetmeni: Aseem Mishra
Kurgu: Rameshwar S. Bhagat
Türkiye Hakları: FİLMARTI Film
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Lal (2014) Ölümlü Dünya (2018) Hayatımın Şansı - Samba (2014) Kapan - Hush (2009) Hazep (2023) Gassal (2015)