Bir Harmony Korine Filmi
Bahar Tatili/ “Spring Breakers” 10 MAYIS’TA SİNEMALARDA

Bir Parça Işık Senin Karanlık Yanını Ortaya Çıkarabilir.
Çektiği filmlerle izleyiciyi şaşırtmayı ve düşündürmeyi seven Harmony Korine Bahar Tatili (Spring Breakers) ile de bunu başarıyor. Genellikle cici kız rollerinde gördüğümüz Selena Gomez, Vanessa Hudgens ve Ashley Benson’ı “Bahar Tatili”inde çok farklı rolleri canlandırırken göreceksiniz. Oscar adaylığı bulunan Hollywood’un yakışıklı oyuncusu James Franco’yu ise tanıyamayacaksınız.

Filmin Konusu: Küçük yaşlarından beri en iyi arkadaş olan Brit (Ashley Benson), Candy (Vanessa Hudgens), Cotty (Rachel Korine) ve Faith (Selena Gomez) küçük ve sıkıcı bir kasabada beraber büyüdüler. Bu sıkıcı kasabadan kurtulmak isteyen dört genç kız daha sonra beraber sıkıcı bir koleji kazanırlar. Artık tek amaçları üniversitenin bahar tatilinde sıkıcı hayatlarından uzaklaşıp biraz macera yaşamak ve yeni şeyler keşfetmektir. Zor yollarla denkleştirdikleri paralarının heyecanla bekledikleri bahar tatilleri yetmeyeceğini anladıklarında akıllarına çılgınca bir fikir gelir. Hayatları boyunca kurdukları hayal için bir yeri soyarlar. Fakat bu onların macerasının başlangıcıdır. İstedikleri tatili gerçekleştirmeleri için geriye sadece Alien (James Franco) ile tanışmak kalmıştır. Daha önce adını duymadıkları bu rapçi tatillerini ve hayatlarını hiç planlamadıkları şekilde değiştirecektir. Bundan sonra kızlar kendilerini soygunların, uyuşturucuların ve kirli işlerin içinde bulurlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadık Bir Adam - A Faithful Man (2019) Müstakbel Damat (2022) Doğaüstü - Chronicle (2012) Jumanji: Vahşi Orman - Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Şeytan Papuçta (2016) Sibirya Ekspresi / Transsiberian (2008)

Leave a comment