Ayı Kardeşler: Fantastik Dünyalar
(Boonie Bears: Entangled Worlds)

Konu:

1- Cesur ve maceraperest robot Coco, efsaneler ve masallarla dolu Orta Dünya Krallığı’nın harikalarından biri olan Altın Geyik’in yerini keşfeder. Ancak Altın Geyik’i çalmak isteyen hırsızlar vardır. Onu korumak için en güvendiği ve yakın olduğu arkadaşlarını toplayarak bir ekip oluşturur. Hırsızlar geyiği kişisel çıkarları, Coco ve arkadaşları ise ormanın ahengini koruyabilmek için istemektedir. Altın Geyik’e ilk ulaşan kim olacaktır?

2- Gerçek dünyada yaşayan ünlü bir hazine avcısı, bir grup hırsızı hiç bilmedikleri bir dünyada bulunan Altın Geyik’i çalmakla görevlendirir. Bilmedikleri dünyaya doğru yola çıkan hırsızlar ne pahasına olursa olsun Altın Geyik’i almaya kararlıdır. Robot Coco, Briar, Bramble ve oduncu Vick ile birlikte hırsızların geldiği ormanın ahenginin bozulmasını engellemek için mücadeleye girişir. Grup, hazine avcısı hırsızlardan önce Altın Geyik’i bulmalıdır.

Gösterim Tarihi: 26 Ocak 2018
Dağıtım: Bir Film
Yönetmen: Liang Ding
Seslendirenler: Joseph S. Lambert, Siobhan Lumsden, Paul ‘Maxx’ Rinehart, Laure Shang

Fragman:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
İki Çizgi (2009) Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar - Insidious: The Last Key (2018) My Little Pony: Equestria Girls – Arkadaşlık Oyunları - My Little Pony: Equestria Girls – Friendship Games (2015) Sevgililer Günü Katliamı 3D - My Bloody Valentine 3D (2009) 12 Tuzak - 12 Rounds (2009) Sherlock Holmes: Gölge Oyunları - Sherlock Holmes: A Game Of Shadows (2011)