AYDIN BOYSAN’IN
94. DOĞUM GÜNÜNDE KADEHLER;
“Aydın Abi, Sen Hep Yeni Kal!”
DİYE KALKTI!

93 yaşında “İnsan Suyu Zaman Nehrinde Akıyor” adlı yeni kitabını yazan ve bütün mesleki birikimlerinin yanı sıra yaşam mimarı olarak adlandırılan Aydın Boysan, 94. doğum gününü 65 yıllık eşi Suzan Boysan, oğlu ve dostlarıyla birlikte Cihangir Bahar Meyhane’de kutladı! Mustafa Alabora, Nurgül Yeşilçay, Yekta Kopan, Mehmet Turgut, Alper Kul, Nebil Özgentürk, Ayşe Arman, Ayşegül Dinçkök, Sunay Akın, Derya Karadaş, Haki Biçici, Levent Üzümcü, Doğan-Güneş Duru, Kandemir Konduk, Keremcem, Seda Güven, Selim-Zeynep Atakan ve Yüksel Aksu gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen kahkahaların eksilmediği gecede, Aydın Boysan dev rakı şişesi şeklinde tasarlanan pastasını görünce bir hayli heyecanlanıp, sevindi ve çoşkusunu “Ben bu pastaya kadeh kaldırırım” diyerek gösterdi.

1921 yılında doğan ve 17 Haziran’da 94. yaşına giren Aydın Boysan’a unutulmaz bir doğum günü organize eden dostları, Boysan’ı bu özel gününde yalnız bırakmadı! Önceki akşam Cihangir Bahar Meyhane’de gerçekleşen gecede unutulmaz anlar yaşandı. Anason Orkestrası eşliğinde başlayan doğum günü; kahkahalar, ustaların dilinden anlatılan unutulmayan anılar, havada buluşan kadehler ve yaşam duayeni Aydın Boysan’ın yaşamaktan aldığı keyfin ölümsüzleştiği karelerle devam etti.

Bütün dostlarının yeni yaşını “Aydın Abi, Sen Hep Yeni Kal!” diyerek kutladığı Aydın Boysan, rakı şişesi şeklindeki pastasını keserken “Eyvah! Gerçek rakı olsaydı boşa gidecekti!” diyerek herkesi kahkahaya boğdu ve “Doğum günümü kutlamanız müstesna bir hareket ama rakı şişesi şeklinde pasta için ayrıca müteşekkirim” dedi.

Mustafa Alabora, Nurgül Yeşilçay, Yekta Kopan, Mehmet Turgut, Alper Kul, Nebil Özgentürk, Ayşe Arman, Ayşegül Dinçkök, Sunay Akın, Derya Karadaş, Haki Biçici, Levent Üzümcü, Doğan-Güneş Duru, Kandemir Konduk, Keremcem, Seda Güven, Selim-Zeynep Atakan ve Yüksel Aksu gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen doğum gününde Boysan, tüm dostlarına tek tek sarıldı, fotoğraf çektirdi, espriler yaptı, kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cehennem Melekleri 2 - The Expendables 2 (2012) Seni Seven Ölsün (2016) Sen Benimsin A Bigger Splash (2016) Muna (2016) Ali (2019) Yağmurlu Gecede: Gülperi (2015)

Leave a comment