Karanlıklar içinde ışık aramayı bırakmıştı artık Deniz. Ayaz onun için aşktan daha öteydi. Kalbi değildi sadece onunla ölen, ruhu da ölmüştü.. Yıllar geçmesine rağmen Ayaz’ı bir türlü unutamadan Marmaris’te kendi halinde yaşıyordur. Yaşadığı evin bir odasını tamamen Ayaz’la ilgili anılarına ayırmıştır. Onun eşyaları, beraber çektirdikleri fotoğraflar, Ayaz’a yazdığı şiirler…

Ayaz’ın ölümünden , yer altı dünyasının ünlü isimlerinden Şefik Yeşilyurt’un oğlu Arda sorumludur. Ama Ayaz’ın cesedi bulunamadığından Arda suçlanamamış ve serbesttir.

Deniz’i hayata bağlayan kişi, birkaç ay önce Marmaris’e yerleşmiş Dilara’dır. Dilara spor organizasyonları yapmaktadır. Organizasyonlara sponsorluğu Şefik Yeşilyurt sağlamaktadır. Deniz, Dilara ile birlikteyken çoğu zaman Ayaz’la geçirdiği mutlu anları hatırlıyordur..

Türkiye genelinde uyuşturucu baronlarına yönelik suikast ve cinayet serileri Marmaris’e sıçramıştır. Marmaris narkotik açısından sorunsuz ve temiz bir yerdir. Lakin, sanki birileri uyuşturucu baronlarını bilerek oraya çekiyor ve öldürüyordur. Son üç aydır Marmaris’te işlenen cinayetlerde, seri katil, bir tarafında ayaz diğer tarafında öldürdüğü kişi sayısını gösteren domino taşı bırakıyordur.

2 yıldır Marmariste görev yapan narkotik şube müdürü Komser Şahin, uyuşturucu baronlarına yönelik seri cinayetlerin soruşturmasını, cinayet bürodan arkadaşı Emir’le ortak yürütmektedir. Katilin bir tarafı Ayaz olan domino taşı bırakması, cinayetleri işleyen kişinin Deniz olma ihtimalini güçlendirir. Bu ihtimale Emir çok inansa da, komser Şahin başkasının olabileceğini savunuyordur. Deniz, hem Komser Şahin’in hemde Komser Emir’in çok iyi arkadaşıdır.

Öldürülen uyuşturucu baronlarının hepsi Şefik Yeşilyurt’un hasmıdır. Uzun yıllardır Şefik’i takip eden ama onunla ilgili ufacık bir kanıt dahi bulamamış olan komser Şahin, Marmaris’te de Şefik’le karşılaşmıştır. Cinayetlerde Şefik’in parmağı olduğundan emindir ama nasıl ispat edecektir?

Şahin, Şefik’le ilgili bilgi almak için Dilara’yı sorguya çeker. Bu sorgular çoğu zaman, Şahin kız arkadaşı Şebnem’le dışarıda yemek yerken olur. Aslında sorgulamadan çok bir sohbet ortamı olarak geçer. Dilara’nın marmaristeki tek bayan arkadaşı Şebnem’dir. Ama Şahin’in bu soruşturmada devamlı Dilara ile yakınlaşması onu kıskançlık krizlerine iter. Hatta bu durum daha ileri gidip Şahin ve Şebnem’in kavga edip ayrılmasına döner. Şahin, Deniz, Dilara, Şebnem dörtgenindeki aşk üçgeni soruşturmanın akışına da etki edecektir. Lakin Dilara’yla ilgili kimsenin bilmediği de bazı sırlar vardır..

Şefik, Fransa’daki bağlantısı Alex’le büyük bir uyuşturucu ortaklığına girmek üzeredir. Bu anlaşma için Şefik’in oğlu Arda’da Marmaris’e gelir. Bu arada Fransa’da Alex’in pis işlerini yapan Kenan ölüm listesine girmiştir. Kenan herşeyi bırakıp Fransa’dan kaçarak istanbul’daki arkadaşı Emre’nin yanına gelir. Emre’yle yetiştirme yurdundan arkadaşlardır. Lakin Emre, üvey kız kardeşiyle beraber Marmaris’e gelmiştir. Emre, Şefik’in sağ kolu Necdet’le bağlantıya geçerek , el altından uyuşturucu satma işine girmiştir. Kız kardeşi her ne kadar karşı çıksa da Emre bu işi yapmaya kararlıdır. Emre’ye ulaşan Kenan, Emre’nin Marmaris’te olduğunu öğrenince onun yanına gelir. Tabi ölüm verdiğini ve elinden kaçtığı Alex’in ve adamlarının Şefik’le anlaşma yapmak üzere Marmaris’e geldiğinden haberi yoktur.

Geçmişten gelen intikamların, yıllardır saklanmış gizli sırların, sürpriz karşılaşmaların olduğu, aksiyonu ve heyecanı bol bir film AYAZ seyircisiyle buluşmayı bekliyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mutluluğun Peşinde - Rabbit Hole (2011) Doğruluk mu Cesaret mi? - Truth or Dare (2018) Sevmek Yüzünden (2024) Dalgalar ve İzler (2021) Muhteşem Kadın - A Fantastic Woman (2018) Piramitin Laneti - The Pyramid (2015)

Leave a comment